Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. Evenimentele fac parte dintr-o suita de concerte pe scenele din marile orase ale tarii.
Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Clujul si Sibiul nu puteau lipsi din lista oraselor in care Celelalte Cuvinte va canta in acest sezon. In ambele orase transilvane, trupa este intampinata cu entuziasm si caldură de catre public si isi propune, ca de fiecare data, sa rasplateasca fidelitatea fanilor sai.
Concertele din aceasta perioada sunt printre putinele evenimente live rock pe care Celelalte Cuvinte le are programate in 2013, deoarece trupa urmeaza sa prezinte publicului un spectacol nou, de rock acustic, a carui premiera are loc pe 30 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.
Biletele pentru concertul de la Cluj costa 20 de lei si pot fi achizitionate de la club. Pentru concertul de la Sibiu, biletele vor costa 25 de lei si pot fi de asemenea cumparate de la club.
Bilete pentru evenimentul din 30 mai de la Sala Palatului din Capitala se gasesc la vanzare in Reteaua Eventim si online pe eventim.ro
Celelalte Cuvinte isi invita fanii si iubitorii muzicii rock la concerte avand de partea sa o tehnica instrumentala desavarsita, maiestria castigata in cele peste trei decenii de activitate neintrerupta si piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum sa lipseasca dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numara Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda.
Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).