Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (8.90 secunde)
SIF 4 Muntenia a obtinut un profit net de 77,547 milioane de lei (22,67 milioane de euro) pe primele 11 luni din 2006, in timp ce SIF Transilvania (SIF3) a obtinut un profit net de 70,349 milioane de lei (20,56 milioane de euro).
Contractul de privatizare a companiei Electrica Muntenia Sud va fi semnat azi cu grupul italian Enel, la sediul Guvernului, potrivit unui anunt al Autoriatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), preluat de Mediafax.
Grupul italian Enel va plati direct statului aproximativ 395 de milioane de euro pentru preluarea a 50% din actiunile Electrica Muntenia Sud.
Grupul italian Enel va plati direct statului aproximativ 395 de milioane de euro pentru preluarea a 50% din actiunile Electrica Muntenia Sud.
Grupul italian Enel va plati direct statului aproximativ 395 de milioane de euro pentru preluarea a 50% din actiunile Electrica Muntenia Sud.
Comisia Europeana (CE) a aprobat, vineri, achizitia distribuitorului de energie Electrica Muntenia Sud de catre grupul italian Enel, apreciind ca tranzactia nu va afecta mediul concurential, a anuntat executivul european.
Productia de carne de bovine cat si cea de porcine a crescut fata de anul precedent cu peste 31%, informeaza Institutul National de Statistica.In anul 2007, sacrificarile de bovine si porcine in unitati industriale specializate, dupa numarul de capete, au crescut fata de anul precedent cu 36,1% , respectiv cu 29%.
Alegerea celor doi reprezentanti ai SIF-urilor în consiliul BCR a fost înlesnita de modificarea actului constitutiv al bancii, astfel încât cele cinci SIF-uri sa poata nominaliza mai mult de doi candidati.De aceasta data, cei cinci candidati nominalizati de societatile de investitii financiare au fost presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, directorul comitetului de directie din consiliul de administratie al SIF Moldova, Alexandru Matei, presedintele SIF Muntenia, Petre Pavel Szel, vicepresedintele SIF Oltenia, Tudor Ciurezu, si presedintele SIF Banat-Crisana, Ioan Cuzman.Dupa ce, la începutul anului trecut, mandatele lui Fercala si Teodor Horia Mihaescu (fostul presedinte al Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia) au încetat, cele doua locuri ale SIF-urilor în consiliul de supraveghere al Bancii Comerciale Române au ramas vacante, în conditiile în care cele cinci SIF-uri nu s-au înteles sa-si desemneze doar doi reprezentanti, asa cum prevedea actul constitutiv.
Furnizorul si distribuitorul de energie electrica de stat, Electrica SA, a avut in 2008 un profit brut de 1,5 miliarde lei, de peste sapte ori mai mare fata de cel realizat in 2007, si o cifra de afaceri de 5,9 miliarde lei, in scadere cu 6,4%.
Astfel, in cursul lunii iulie a acestui an s-au eliberat cu 1. ... Scadere s-a regasit in toate regiunile de dezvoltare, cele mai importante fiind in Bucuresti-Ilfov (-380 autorizatii), Sud-Muntenia (-304 autorizatii), Sud-Est (-203 autorizatii) si Nord-Est (-190 autorizatii).
In urma discutiilor purtate duminica de reprezentantii FMI cu membrii guvernului de la Bucuresti, Ministerul Economiei a avansat ideea urgentarii privatizarii filialelor Electrica Transilvania Nord, Transilvania Sud si Muntenia Nord, dupa ce FMI ar fi exercitat o "anumita presiune"
Portalul Facebrands.ro, serviciul de monitorizare a paginilor romanesti create pe reteaua de socializare, au contorizat toate conturile de Facebook din Romania, iar cei mai multi utilizatori par a fi in Muntenia.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!” Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
Cei de la INM anunta ca valorile termice vor continua sa scada usor in majoritatea regiunilor. ... Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 grad in depresiuni si 11 grade in sud-est (Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei). ... Vremea in Bucuresti Valorile termice vor continua sa scada usor.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura de pana la 7 grade Celsius in Banat si Oltenia, de pana la 6 grade Celsius in Crisana, Dobrogea si Muntenia, respectiv de pana la 5 grade in Maramures, Transilvania si Moldova.
Temperaturile maxime vor avea valori de la 12...13 grade in nordul Moldovei pana la 23...25 de grade in Muntenia si vestul Dobrogei.
Aceasta suma este reprezentata de tranzactiile efectuate in general cu titluri Rompetrol, BRD si Turism, Hoteluri, Restaurante (THR) Marea Neagra. Desi au fost in topul celor mai tranzactionate titluri, schimburile cu actiunile acestor companii nu au reusit sa depaseasca cinci milioane de lei.
Radu Cosarca a fost director de ştiri la cele mai importante televiziuni din tara (TVR, Tele 7, Antena 1, National TV), precum si prezentator de stiri si moderator de talk show.
Desi pe parcursul a doua ore de discutii cu reprezentantii hotelierilor si ai administratiei locale Sulfina Barbu nu a reusit decat sa agite si mai mult spiritele, invitatia lansata hotelierilor de a veni cu propuneri concrete care sa mai salveze aparentele exprima capitularea ministerului in fata unei probleme care l-a depasit de la bun inceput.
Dupa care insa, din barfa in barfa, Agathon a demonstrat ca adora sa fie fotografiat, "dar fara indicatii", ca sa iasa totul...
google-analytics.com