Cautare

61535 de rezultate pentru "antena 1 pitesti femeie din stefanesti" (5.11 secunde)
O TEORIE CONTROVERSATA, SUSTINE CA EVA NU AR FI FOST PRIMA FEMEIE DE PE PAMÂNT, CI O ANUME LILITH, MENTIONATA CHIAR SI DE BISERICA ORTODOXA ROMÂNA Apare o singura data in Biblia asa cum o stim cu totii - intr-un capitol scris de Isaia si acolo e prezentata succint drept un demon.
Nu poti visa la o astfel de femeie, daca nu oferi nimic in schimb Barbatul care are indrazneala sa doreasca o femeie tanara si frumoasa - are dreptate. El va spune ca natura ii cere sa vrea o femeie impecabila.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
HARTA autostrazilor din Romania. ... HARTA autostrazilor din Romania. ... Comarnic-Brasov (58 kilometri) In 19 decembrie anul trecut autoritatile au anuntat ca autostrada Comarnic-Brasov (58 kilometri), care va fi prima autostrada cu plata din Romania, va fi construita de Consortiul Vinci-Strabag-Aktor.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
"Poate va vine greu sa va imaginati macar o zi din viata unei femei angrenata intr-o firma de securitate, plina de barbati.
Insa nu asta e stirea, ci ca un ziar din Romania scrie ca si-a meritat-o. ... Ca tinea linia ocupata pentru fete ca Alexandra din Caracal, care au cu adevarat nevoie de politie. ... A trebuit sa fac doi copii pana sa am curajul sa ies fara sutien din casa.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda declara intr-un interviu pentru Academia Catavencu ca, din punctul sau de vedere, ANI e ca o femeie cu implanturi de silicon, cu care "s-ar duce intr-o seara", dar pe care nu ar lua-o de nevasta, el prezentand-o si ca pe o femeie "de dus in liziera padurii, nu la bal".
- O, slabiciune, numele tau e femeie! - Nestatornicie, numele tau este femeie! - Un nume bun la un barbat sau la o femeie e darul sfant al vietii. ... asa un fel de presimtamant de care s-ar putea nelinisti doar o femeie. ... ea este femeie, de aceea trebuie cucerita.
CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI Imi amintesc de profa de geografie. ... Astazi am sa va vorbesc despre fantezia cu o femeie mai in varsta. ... Inainte de toate haideti sa vedem care e dinamica cu o astfel de femeie: 1.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
google-analytics.com