Cautare

61535 de rezultate pentru "antena 1 pitesti femeie din stefanesti" (6.37 secunde)
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
In lume, asa sta situatia in 99% din cazuri. ... De fapt, nu e chiar iubire - el ar iubi orice femeie care l-ar proteja, care l-ar ajuta sa supravietuiasca, care i-ar implini nevoia. ... Nu tu smulgi din mine iubirea;
10 semne ca esti o femeie desteapta E o idee intens populara ca femeia inteleapta este o femeie desteapta, rabdatoare si inteleapta. ... Pentru ca intai de toate o femeie inteleapta este o femeie multumita de sine! Iata ce alte calitati poseda o femeie inteleapta: 1.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
O sa va spun o poveste din care sa intelegeti pana unde s-a ajuns cu asa zisele povesti de amor.
RELATIA CU O FEMEIE CASATORITA. Reproduc mai jos textul de pe blog, integral, subsumat de fapt ideii de a prezenta riscurile unei relatii extraconjugale, dintre un barbat (casatorit sau liber) cu o femeie (casatorita).
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
Antena 3, atac la SUA:
Acest lucru reiese din datele centralizate de Institutia Prefectului, care arata ca 40 de primarii, printre care Adaseni, Braesti, Corlateni, Dersca, Gorbanesti, Hanesti, Ibanesti, Leorda, Radauti Prut, Sendriceni, Stefanesti si Tudora nu au avut aprobate proiecte europene.
Rudele si apropiatii au venit sa isi ia ramas bun de la Nae Nicolae pe stadionul din Stefanesti, apoi l-au condus la groapa. ... Apropiatii lui Nae Nicolae, i-au organizat milionarului o inmormantare cum nu s-amai vazut pana acum in Romania si cu atat mai putin in Stefanesti.
O depasire pe un drum in lucru, nesemnalizat, s-a transformat intr-o tragedie, noaptea trecuta, in apropiere de Stefanesti. ... Politistii au luat la puricat padurea de la Stefanesti insa nu au gasit o a treia victima a accidentului.
Am incercat sa fac o mica clasificare, a ceea ce vad eu ca fiind femeile din lumea asta. ... Imi place sa cred ca l-am scris din cauza ca incep sa ma satur de oamenii care cred ca femeile sunt toate la fel.
Argumente de oportunitate 1. ... Faptul ca dezbaterea a existat in numeroase state din Europa si din lumea Occidentala o face relevanta si pentru noi.
google-analytics.com