Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Societatea comerciala Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, in dosarul in care sunt cercetati Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group si SC Intact Publishing SRL, a anuntat, joi, Directia Nationala Anticoruptie (DNA).
Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a declarat, dupa audierile de la DNA, ca a fost audiat in calitate de martor, in dosarul in care Sorin Alexandrescu e acuzat de santaj si si-a exprimat convingerea ca acuzatiile de complicitate la santaj aduse postului pe care il conduce sunt nefondate.
"Sunt doi procurori care pun tot felul de intrebari, incercand sa vada ce legaturi exista intre Antena TV, Antena 3, care e organizarea, organigrama, nimic spectaculos, in aces caz nu avem niciun fel de legatura, ei trebuie sa investigheze, daca vor ajunge la alte concluzii, vom vedea. Convingerea mea ferma e ca Antena 3 nu are nicio legatura cu acest caz", a punctat Mihai Gadea.