Cautare

1739 de rezultate pentru "antena 1 pitesti crima de la suseni" (3.19 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Presedintia a sesizat CNA cu privire la "Sinteza zilei" de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea, pentru ca in emisiune Traian Basescu a fost "atacat, jignit si acuzat pe nedrept de trustul Intact", membrii Consiliului analizand joi reclamatia Administratiei Prezidentiale.
Presedintele Traian Basescu le-a aratat usa ziaristilor romani pe care i-a acceptat in delegatia sa de presa, cu ocazia dialogului cu responsabilii Europei Libere. In timpul dialogului cu oficialii Radio Europa Libera, presedintele Romaniei si-a aratat preferintele in materie de media.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu are o functie onorifica in partid, cea de presedinte de onoare, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Fostul presedinte Ion Iliescu l-a criticat dur, joi, la Antena 3, pe fostul social-democrat Cristian Diaconescu, despre care a spus ca este lipsit de caracter, fara vana de om politic, el precizand, totodata ca parlamentarii independenti care au formulat acuze la adresa sa s-au autodescalificat.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PROGRAMUL ECONOMIC AL USL, UN ESEC DE COMUNICARE", pe care il puteti citi in continuare. Camera de Comert, lansarea "programului economic" al USL. Cine a urmarit evenimentul, vinerea, la ora 11?
Pariul pierdut de Sebastian Lazaroiu (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Domnul Sebastian Lazaroiu a fost provocat la un pariu. ... Chiar de catre mine. La Antena 3, la dezbaterea organizata de Razvan Dumitrescu.
Comparatia ii apartine lui Victor Ponta si a fost facuta ieri seara in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3. ... "Seamana cu miscarea anilor ‘30, cand se apela la formule din astea.
Iliescu, despre absenta lui Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Lipsa presedintelui Traian Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Mihai este un gest lipsit de eleganta si realism, a spus fostul presedinte Ion Iliescu, marti seara, la Antena 3, potrivit antena3.ro.
Inlocuirea vine in urma unei nemultumiri Decizia PSD de inlocuire a presedintelui Senatului Mircea Geoana vine in urma unei nemultumiri, si nu a vizitei facute de Geoana in America. In plus, Geoana nu este un bun reprezentant al PSD, a spus Adrian Nastase, marti seara, la Antena 3.
Trebuie inlocuit, si asa il toleram de un an Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca Mircea Geoana si-a tradat partidul, iar formatiunea politica il tolereaza asa de un an de zile, motiv pentru care acesta sustine in continuare inlaturarea sefului Senatului din aceasta functie.
Ea ramane la fel de incoerenta si la fel de imprevizibila. S-a modificat insa modelul de leadership al partidelor politice.
Sorin Rosca Stanescu) In urma unor afirmatii pe care le-am facut la Antena 3, am primit neasteptat de multe semnale de la cetateni. ... Atunci cand afirm ca in zone considerate sensibile, acaparate de presedintele-jucator si de partidul-stat, exista mai multa opozitie decat isi inchipuie unii.
USL va actiona in trei directii in 2012 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a enuntat trei directii majore ale Uniunii in 2012, anume finalizarea programului de guvernare, definitivarea candidaturilor printr-o "noutate in politica romanesca" - implicare societatii civile, si intalniri cu liderii europeni "si nu numai".
Americanii au spus ca vor sustine opozitia, daca va veni la putere Liderul PSD in direct din studiourile CNN din Washington, despre vizita sa in SUA Victor Ponta, copresedinte al USL, a intervenit joi seara, la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, in direct de la studiourile CNN din Washington, si a dat detalii despre vizita sa in SUA.
Daca Romania nu lua masurile pe care le-a luat, romanii o duceau mult mai rau si nimeni nu venea sa ne salveze." - "Daca am da ceasul inapoi si am anihila toate masurile de austeritate, Romania s-ar imprumuta extrem de greu, daca nu cumva ar fi intrat in derapaj.
Cristian Sutu) PSD si PNL si-au stabilit cartierul general de campanie in Baneasa, in sediul de partid al pesedistilor din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad. Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3.
Situatia este foarte clara, ne lipsesc 15 voturi Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
google-analytics.com