Cautare

1739 de rezultate pentru "antena 1 pitesti crima de la suseni" (6.55 secunde)
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem meciuri in cupele europene, unde sunt angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Antena 3 - Mircea Badea: Romania va vedea si va participa la un protest.
In data de 3 mai 2015 toate drumurile au dus la MotorPark, unde s-a desfasurat finala primei etape a Campionatului National de Motociclism Viteza 2015.
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
vedeteblog.com publica fotografii cu cateva vedete ale Antenei 3 imbracate de 1 Decembrie in costume populare romanesti: ... - Ce credeti, care vedeta Antena 3 de mai sus arata mai bine in costum popular romanesc?
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
"M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. ... Asta a povestit actorul, joi seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro:
Mihai Gadea a implinit recent 38 de ani si a simtit ca e momentul unei schimbari. Prezentatorul Antena 3 si-a luat o noua pereche de ochelari si si-a lasat barba sa creasca. Jurnalistul si-a schimbat recent look-ul, lasandu-si barba si purtand un nou model de ochelari de vedere.
In prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva, care va fi difuzata maine seara pe Antena 1, George revine in forta intr-un travesti de zile mari! Artistul s-a intors pe scena celebrului show de transformari la cererea publicului si este mai sexy ca oricand!
"Pensiile marite cu 4 la suta se platesc in februarie" Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit in editia de luni seara e emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, despre majorarea pensiilor cu 4%, masura implementata deja pentru toate cele 12 luni ale anului 2013.
Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare. ... Tipul de figurina menita sa intretina sperantele nemaritatelor ca de Boboteaza isi vor visa sortitul. Asa ca a actionat in Instanta realizatorul tv si, la pachet, Antena 3 si Jurnalul National.
am gresit cand am spus ca e bine ca s-a renuntat la procedura, ca nu mai e timp de pierdut si ca realitatea politica impune o negociere, deoarece USL va putea impune la Parchetul General si la DNA, fortand nota, orice procuror doreste.
Dosare controversate in care este implicata Laura Codruta Kovesi Fostul procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, cea propusa sef la DNA, apare implicata in dosare controversate, la o simpla cautare pe Google.
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. In sensul ca are ambitia de a-si duce pana la capat proiectele de primar general si pentru asta mai vrea un mandat.
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. In sensul ca are ambitia de a-si duce pana la capat proiectele de primar general si pentru asta mai vrea un mandat.
Antena 3 ofera romanilor cel mai mare drapel din LUME. ... "Sa FIM ROMANI si sa ne mandrim cu acest lucru" Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 sifabricadesteaguri.eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume.
FLOTA ii da fiori reci • Traian Basescu se erijeaza in aparatorul justitiei si statului de drept in Romania si reprezinta tara in fata liderilor europeni. ... Sau poate chiar mai devreme, avand in vedere ca CCR da de inteles ca imunitatea lui Basescu nu e chiar asa intangibila.
google-analytics.com