Cautare

1739 de rezultate pentru "antena 1 pitesti crima de la suseni" (2.75 secunde)
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Automobilistii care se deplaseaza pe Valea Oltului( DN7), trebuie sa tina seama de faptul ca, pe sectorul kilometric 198 - 207, cuprins intre localitatile valcene Calimanesti - Caciulata si Brezoi, exista riscul caderii unor pietre de pe versanti.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
Doua persoane au ajuns ieri la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un sant.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Sorin Oprescu vrea un drum expres subteran de 14 km, spre A1 - Sorin Oprescu si-a propus construirea unui drum expres subteran lung de 14 kilometri. Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti.
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a FC Botosani - FCU Craiova 0-0 Echipe de start: ... Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR:
Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: ... Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori. Potrivit anchetatorilor, medicul a incasat bani de la pacienti sau apartinatori ai acestora.
Teo Trandafir, realizatoarea TV, este candidatul surpriza al PDL pentru un loc de deputat in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala. Vedeta si-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal, declarand ca "mi-e teama sa nu dezamagesc".
Victor Ponta, la Antena 3 Principalele declaratii ale lui Victor Ponta despre situatia economica a Romaniei: ... Eu nu mai vreau sa mai fie un Guvern PNL sau un Guvern al lui Klaus Iohannis, ca nu a venit cu el de acasa, vreau sa fie un Guvern al Romaniei.
Antena 3: ... Iata povestea de viata a unuia dintre cei mai indragiti actori ai Romaniei. Actorul Sebastian Papaiani s-a nascut la 25 august 1936, la Pitesti. ... - Intr-o lume modesta, intr-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de tigani, dar tigani cu care puteai sa fii prieten.
In sapte luni de zile, cele trei mari partide si-au schimbat radical strategia si optiunile.
In sapte luni de zile, cele trei mari partide si-au schimbat radical strategia si optiunile.
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte. Singura modalitate de a iubi astazi Romania este de a spune adevarul despre dvs.: ... Unica urmare ar fi demisia de onoare!
FRUNDA LA JUSTITIE. ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Ca sa nu mai zic de competenta. ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. ... Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Ion Spanu) In ultima vreme, mai multe sondaje de opinie arata o crestere spectaculoasa a lui Dacian Ciolos si a formatiunii pe care a lansat-o, MISCAREA ROMANIA IMPREUNA, desi aceasta inca nu are statut de partid!
google-analytics.com