Cautare

41906 de rezultate pentru "ana maria paunescu fiica cea mica a lui adrian paunescu implineste 22 ani" (5.58 secunde)
Presedintele Traian Basescu a spus in cadrul unei emisiuni televizate de marti seara ca are incredere in fiica sa cea mica. Aprecierea a venit ca un raspuns la intrebarile care i se puneau Traian Basescu afirmand:
Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a declarat ca este foarte important pentru mediul de afaceri ca sa existe in fiecare judet al tarii un Consiliu de Export. "Exportul este cea mai importanta sursa de stabilitate economica.
Ajuns la a opta editie, evenimentul satelit al legendarului Festival Smart Folk You!
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Este un dictionar original, numit Dictionarul lui Alifantis. Celebrul artist a strans in paginile mini-dictionarului cateva dintre textele unei rubrici pe care a avut-o saptamanal in Flacara lui Adrian Paunescu (FLAP). Alifantis a declarat cu ocazia lansarii cartii:
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. ... Gazda evenimentului a fost si la aceasta editie, Geanina Ilies.
Adrian Paunescu publica in Ring articolul "Tuca, 44", pe care il puteti citi in continuare. 'Astazi, omul de cursa lunga, teleastul, poetul tainic, gazetarul de exceptionale si surprinzatoare impliniri, Marius Tuca, implineste 44 de ani. ... Initiativele lui jurnalistice, orale sau scrise, marcheaza o epoca.
Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine. E sambata lui libera si eu am inainte o zi si jumatate in care pot sa fac ce vreau, sa-mi inspir incredere, cum spun altii, despre mine.
Un mesaj convingator, care poate a atras multe tinere aflate intr-un impas financiar. ... "Am cunoscut-o pe Ana atunci cand a acceptat sa discute cu mine contra unei sume de bani.
Prin intreaga sa activitate literara, poetul Adrian Paunescu ramane in amintirea celor care l-au apreciat pentru maiestria creatiei sale, afirma presedintele Traian Basescu in mesajul public de condoleante transmis vineri familiei, colegilor si tuturor celor apropiati scriitorului. "Am primit cu tristete vestea plecarii dintre noi a poetului Adrian Paunescu.
Era ultima seara a Festivalului Smart Folk You! Florian Pittis, editia a XIII-a, si nimeni n-ar fi dorit ca acest (prezumtiv) impediment sa strice bucuria spectacolului, chiar daca, vorba lui Motu, ploaia care va veni le va potopi pe toate.
Blogul lui Victor Ponta: Mafia a scapat - ramane Adrian Nastase sa achite nota? In campania din 2004, Traian Basescu a lansat trei idei mari si late pe care e bine sa la reamintim:
Am intalnit-o recent pe Raluca Moianu la Bali Spa Cornu, unde a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro. - Ce sporturi faci pentru a te mentine in forma? ... - Am inteles ca ai venit impreuna cu fiica ta la Bali Spa Cornu.
Tranzactionarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a actiunilor Fondului Proprietatea va avea loc, cel mai probabil, in prima luna a anului viitor, sustine Alexandru Paunescu, presedintele Consiliului de Administrare al Fondului, citat de Mediafax.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Fiica: ... Teo Trandafir si Maia se inteleg din priviri, se sustin reciproc, se consulta, iar legatura mama-fiica este una solida. Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
google-analytics.com