Cautare

41906 de rezultate pentru "ana maria paunescu fiica cea mica a lui adrian paunescu implineste 22 ani" (5.15 secunde)
Baiatul lui Adrian Paunescu a compus o poezie in care il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: ... Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
"Marita", debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime, a aparut in cinematografe pe 1 decembrie, avand avanpremiera la Cinema Muzeul Taranului.
Fostul premier Adrian Nastase scrie, pe blogul sau, ca prin moartea lui Adrian Paunescu a pierdut un prieten si un coleg nepretuit, care a fost un monument, un poet de geniu, un simbol al dragostei de neam.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a hotarat, pe 5 mai, in unanimitate, retragerea licentelor audiovizuale pentru mai multe televiziuni, printre care si Telesport si Vox New.
Specialistii de la Academia Americana a Inimii spun ca hipertensiunea arteriala este o mare problema pentru sanatate si duce la afectiuni periculoase cum ar fi atacul de cord, insuficienta renala sau accidentul vascular cerebral. Totodata, ei spun ca medicamentele folosite pentru a trata tensiune arteriala ridicata sunt adesea agresive.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Ana Blandiana: ... Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate: ... Asa ne-am cunoscut", si-a reamintit Ana intr-un interviu.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. Anuntul a fost facut de Mircea Geoana, ieri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD. Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. Aceasta l-a contrazis insa pe Geoana si spune ca nu s-a retras.
CALARASENI PENTRU CALARASI, un eveniment dedicat poetului Adrian Paunescu In 15 martie 2017, ora 18.00, Centrul Cultural Judetean Calarasi va invita sa traiti emotia evenimentului CALARASENI PENTRU CALARASI, dedicat poetului Adrian Paunescu.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
Cercul Militar National gazduieste in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. Cunoscutul impresar va purta uniforma de politist si, timp de o saptamana, va asigura buna desfasurare a lucrurilor in trafic.
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
A. din Constanta, a decis pe 10 martie schimbarea conducerii unicei agentii de turism pe care o mai detine pe litoralul romanesc.
Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... 84 de filme romanesti lansate in cinematografe sau festivaluri in 2015 au fost luate in considerare pentru desemnarea nominalizarilor celei de-a zecea editii a Premiilor Gopo.
ArenaIT implineste 10 ani: ... Ceea ce incepeam prin 2006 sub numele de E-Utile si definitivat ulterior ca Arena IT, pe 6 ianuarie 2007, implineste astazi zece ani frumosi de existenta.
O noua rubrica la AMPress - Poezii pentru copii De cateva zile, inspirat de fiica mea cea mica Ana Luciana, mai activa decat mine in multe privinte, am incercat, pornind de la desenele ei, sa scriu - in premiera - poezii pentru copii.
google-analytics.com