Cautare

567 de rezultate pentru "alcool" (2.55 secunde)
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat ieri ca va modifica atat Codul Fiscal, cat si Codul de Procedura Fiscala, cu scopul de a bulversa mediul de afaceri din alcool, tigari, produse petroliere si jocuri de noroc.
Sebastian Bodu a declarat ca evazionistii in domeniul comertului cu alcool sunt concentrati in Ilfov, Bihor, Buzau si Nordul Moldovei.
De altfel, in cazul in care legea va trece de Curtea Constitutionala fara sa fie amendata, vor urma scumpiri la tutun si la alcool.
Cum era de asteptat, proiectul care introducea taxa pe viciu a nascut mari reactii la nivelul producatorilor si distribuitorilor de alcool si tigari, care au argumentat pozitia lor prin faptul ca un asemenea impozit va conduce la proliferarea contrabandei si a falsurilor din aceste sectoare.
Un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei a anuntat ca rata anuala a inflatiei s-a situat la nivelul de 6.92% in primul trimestru al anului 2006, insa perspectivele nu sunt foarte bune, in special ca urmare a impactului majorarii impozitelor indirecte aplicate produselor din tutun si alcool rafinat.
ßi asta in conditiile in care este anticipata un derapaj inflationist incepand cu luna mai, o data cu introducerea mult-disputatei taxe pe viciu pentru alcool si tutun.
Noul Cod Fiscal instituie o acciza redusa, de 475 euro/hl alcool pur, fata de 750 euro/hl alcool pur, cat este acciza standard, in cazul alcoolului etilic produs in micile distilerii cu o productie anuala de cel mult zece hectolitri alcool pur.
rafinariile, producatorii de alcool si persoanele fizice angrenate in comercializarea de imobile. ... Sebastian Bodu lucreaza de 9 luni, impreuna cu Ministerul Finantelor si cel al Justitiei, la modificari ale legilor care sa stoarca accizele de la rafinarii, producatorii de alcool sau particularii - vinzatori profesionisti de imobile.
Incepand cu 2007, taranii romani care vor sa produca tuica, indiferent daca este destinata consumului propriu sau comercializarii, vor avea nevoie de autorizatie si vor trebui sa plateasca 8,75 lei pe litru, adica jumatate din valoarea accizei pentru alcool, a declarat presedintele Consiliului pe Produs "Alcool si distilate, bauturi spirtoase, tuica, rachiu si vinars", Mihai Sampetru, citat de EuroNews.
Morariu a precizat insa ca in nicio tara din UE nu exista scutiri de accize pentru productia de alcool. Mai mult, oficialii europeni sunt impotriva consumului de alcool, asa ca nu vor accepta scutirile de accize propuse de Flutur pentru micii producatori, considera Morariu.
ßi asta pentru ca cei care doresc sa produca tuica, chiar si pentru consum propriu, au nevoie de autorizatie, iar pentru cantitatea produsa trebuie sa plateasca suma echivalenta pentru jumatate din valoarea accizei pentru alcool, adica 8,75 lei/litru.
Taxa a fost stabilita la 200 de euro pe hectolitrul de alcool etilic si 10 euro/1.000 de tigarete. ... 571/2003, contribuie cu suma de 200 euro/hectolitru alcool pur sau 2 euro/fiecare litru alcool pur.
Industria automobilista pare sa se alinieze din mers la noile prevederi de circulatie si ofera solutii drastice pentru a evita ca soferii care au consumat alcool sau droguri sa urce la volan, punând în pericol atât propria viata, cât si pe a celorlalti.
Piept de pui expirat din 27 decembrie, cozonaci tratati cu alcool etilic sau care contin... ... Produsele zaharoase au excelat la capitolul etichetari, fiind gasiti cozonaci cu alcool etilic sau cu coji de nuci etc.
Acesta e facut totdeauna din cupru, iar forma sa e esentiala in obtinerea produsului final, ea determinand ce substante si cat din ele ajung in alcool in timpul distilarii.
marirea accizei la alcool (Autoare: ... Acolo s-a enuntat si posibilitatea de a fi luata in calcul o cu totul alta acciza, la alcool.
E mai greu "offline" decat fara tutun sau alcool Foarte multe persoane se simt ca si cum le-ar lipsi o mana sau un picior cand vine vorba sa inchida calculatorul si sa iasa din reteaua internet.
In cazul intoxicatiilor alimentare, cu alcool sau medicamente, pentru eliminarea toxinelor din organism, sant recomandate gutuile proaspete (din soiuri acrisoare) sau consumarea a 2-3 pahare de ceai verde cu dulceata de gutui.
Caloriile din alcool se depun pe burtica Caloriile din alcool sunt mai periculoase pentru tesutul adipos de la nivel abdominal decat orice alt fel de calorii.
muzica tare stimuleaza consumul mai rapid de alcool, cel putin in randul femeilor tinere. ... Psihologii Lorenzo Stafford si Hannah Dodd relateaza ca, in experimentul lor, "muzica provoca o nepotrivire intre nivelul de alcool, asa cum era masurat in respiratie, si taria alcoolului, asa cum era ea perceputa de bautoare".
google-analytics.com