Cautare

567 de rezultate pentru "alcool" (3.12 secunde)
Alimentatia dezechilibrata, tabagismul, excesul de alcool provoaca scaderea cantitatii si calitatii spermatozoizilor Excesul de dulciuri se alatura celorlalti factori care provoaca infertilitate in cazul barbatilor, sustine un articol publicat in Daily Mail.
Alimente care "imbolnavesc" unele medicamente Alcool. ... De asemenea, mai trebuie sa stim ca una dintre cele mai periculoase, chiar ucigatoare combinatii este cea dintre alcool si somnifere, tranchilizante, antidepresive sau paracetamol.
200 g din cantitate se scot de la fundul vasului si se pun intr-un borcan de sticla, impreuna cu 200 ml alcool de 90s. ... Peste ele se toarna gaz sau alcool, atat cat sa le acopere cu 2 cm si se tin la soare 7 zile.
20 de participante, care au consumat cantitatea echivalenta unei doze de bere cu alcool, a carei concentratie alcoolica in relatie cu cantitatea consumata s-a inscris in limita consumului moderat, nedepa?ind 20 g alcool pur/ zi, timp de 12 saptamani;
Fabricat in Germania sub standard GMP, Transpisan vine cu o poveste de succes, care aminteste ca acest produs nu contine alcool, parfum, coloranti, conservanti sau nanoparticule, daunatoare organismului uman, despre care se stie ca pot migra oriunde in organism, pana la nivel celular, interferand cu submecanismele celulare.
Un studiu recent, condus de catre Ministerul Sanatatii, impreuna cu Ministerul Transporturilor, arata ca 23% din accidentele de circulatie se datoreaza consumului de alcool. ... Asa ca, fiti foarte atenti la aia care nu beau alcool.
Insa interesant in toata cursa asta este declaratia deputatului liberal Cimpanu, care spune ca producatorii de alcool din judet au adunat 100.000 de euro ca sa ii dea la prefect sau la sefii liberali, aici nu am inteles prea bine.
In prezent un japonez consuma 75 litri alcool/ an, iar in 1995 100 litri/an. ... Tinerii intre 20 si 39 de ani nu mai beau alcool si implicit scad taxele la buget.
Mancarea de aici este traditional arabeasca, insa nu servim alcool si nici bere macar. De aceea, i-am refuzat pe multi care au vrut sa-si faca nunta sau botezul aici si care doreau sa vina cu alcool de acasa.
Afaceri cu alcool disparute de pe piata In perioada 1998 - 2005, Botosaniul a fost considerat "Patria alcoolului". In acea perioada au figurat in judet peste 30 de producatori de alcool si bauturi alcoolice.
Cristian de 26 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Dacia avand o concentratie alcoolica de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Florentin de 30 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Dacia 1310 avand o concentratie alcoolica de 0,82 mg/l alcool in aerul expirat.
de 0,82 mg/l alcool in aerul expirat. ... Victoria de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,59 mg/l alcool in aerul expirat.
MARIAN de 36 de ani, din judetul Ilfov, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan avand o concentratie alcoolica de 0,45 mg/l alcool in aerul expirat.
Dan de 37 de ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Hyundai avand o concentratie alcoolica de 1,09 mg/l alcool in aerul expirat.
Nicusor de 21 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Nova fara a poseda permis de conducere si avand o concentratie alcoolica de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Monica de 27 de ani, din judetul Bacau, care conducea un autoturism marca Volvo avand o concentratie alcoolica de 0,70 mg/l alcool in aerul expirat.
Stefan de 24 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Ford avand o concentratie alcoolica de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Oamenii legii au constatat ca soferul nu are permis de conducere, iar alcooltestul a indicat o alcoolemie de 1,06 miligrame alcool pur in aerul expirat. "Evenimentul rutier s-a petrecut la iesirea din Severin, pe Calea Targu Jiului, pe fondul vitezei si consumului de alcool la volan.
Amenda de 9.600 de lei daca nu opriti la trecerea la nivel cu calea ferata Noul cod rutier interzice conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice, care are o imbibatie alcoolica cuprinsa intre 0,2 -0,5 g/l alcool pur in sange, respectiv 0,15 - 0,25 mg/l alcool pur in aerul expirat.
google-analytics.com