Cautare

3896 de rezultate pentru "adrian" (2.88 secunde)
Declaratiile lui Miron Mitrea la DNA s-au "scurs" catre un cotidian central, punand astfel foc pe paie in relatia cu Adrian Nastase. Mitrea a dat cu subsemnatul la DNA, unde a precizat ca Adrian Nastase ar fi fost organizatorul campaniei prezidentiale, chiar daca, oficial, directorul acesteia era Octavian Stireanu.
Liderul PC Dan Voiculescu a purtat in ultima luna negocieri cu Adrian Nastase, caruia i-a rezervat pozitia de presedinte executiv al conservatorilor, desi fostul prim-ministru mai spera intr-o revenire in forta in PSD.
In ziua in care presedintele Traian Basescu s-a dus la CNSAS impreuna cu noii sefi ai SRI si SIE, pentru a discuta cu membrii Colegiului institutiei despre preluarea dosarelor din arhivele serviciilor, Adrian Iorgulescu a cerut reluarea procesului de deconspirare a inaltilor prelati care au colaborat cu Securitatea si a solicitat ca oamenii de cultura care au adus omagii Partidului Comunist sa faca un pas inapoi din viata publica.
Liderul PSD, Mircea Geoana, i-a luat ieri, pentru prima data, apararea lui Adrian Nastase.
Liberalul Adrian Cioroianu ar putea fi urmatorul ministru de Externe. ... Tariceanu a spus ca Adrian Cioroianu a fost singurul candidat la functia de sef al diplomatiei romane despre care s-a discutat in sedinta conducerii liberale.
Premierul Tariceanu a declarat ca nu va face alta nominalizare pentru postul de ministru de Externe si a apre-ciat ca maniera sefului statului de a tergiversa numirea lui Adrian Cioroianu dovedeste ca acesta incearca sa blocheze relatia institutionala dintre Guvern si Presedintie.
Ceilalti ministri propusi de Tariceanu sunt Adrian Cioroianu la Ministerul de Externe, Tudor Chiuariu la Ministerul Justitiei, Cristian David la Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Cristian Adomnitei la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Paul Pacuraru la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Eugen Nicolaescu la Ministerul Sanatatii Publice, Laszlo Borbely la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Attila Korodi la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Adrian Iorgulescu la Ministerul Culturii si Cultelor si Zsolt Nagy la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
PSD are nevoie de o conducere colectiva, pentru ca si-a pierdut directia si logica de a functiona coerent, considera fostul presedintele al PSD, Adrian Nastase.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat, vineri, ca o eventuala candidatura a lui Adrian Nastase la presedintia Consiliului National al PSD ar fi un castig pentru partid. "Domnul Adrian Nastase, daca doreste sa candideze pentru Consiliul National, este un castig pentru PSD.
Adrian Copilul Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier in localitatea in care locuieste, Stefanesti, Ilfov, a declarat liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea. "Adrian Copilul Minune locuieste in Stefanesti si are sustinerea comunitatii", a spus Oprea.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri, in discursul sau de la Consiliile Nationale reunite ale PSD si PC, ca intra in competitie "colegiala" cu Nastase si Vacaroiu, care au condus "bine" guvernele PSD, el apreciind ca Adrian Nastase are toate calitatile de a continua traseul intrerupt in 2004.
Adrian Sirojea Mihei (PNL) - 98% prezenta, Iuliu Ioan Furo (PRM) - 98%, Corneliu Momanu (PDL) - 97%, Gheorghe Gabor (PNL) - 97%, Claudius Mihail Zaharia (PDL) - 96%, Emilian Francu (PNL) - 96%, Petre Dumitriu (PC) - 96%, Liviu Alin Rusu (PSD) - 95%, Mate Andras-Levente (UDMR) - 95%.
In schimb, pentru informarea corecta a celor mai putini prostanaci decat Geoana, amintim doar cateva episoade petrecute in guvernarea Adrian Nastase, cea despre care Geoana spunea ieri ca a reformat justitia si a introdus Romania in Uniunea Europeana.
Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) va analiza plangerea in care deputatul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, il acuza de calomnie pe vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, ca urmare a unei decizii de luni seara a instantei supreme.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, marti, ca PSD va avea discutii cu toate partidele, in contextul negocierilor care se prefigureaza, precizand ca este firesc sa fie asa, si a anuntat ca in cursul zilei se va stabili si echipa de negociatori a formatiunii.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca exista intentia de a se folosi Comisia Europeana pe post de sperietoare pentru a justifica unele actiuni politice interne.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca va cere parlamentului sa ii „trimita dosarele in instanta“, dupa ce miercuri Comisia juridica a Camerei Deputatilor a hotarat sa faca raport negativ la cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale in doua dosare.Adrian Nastase a explicat de mai multe ori, inclusiv in cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, ca solicitarea Parchetului General adresata parlamentului, insotita de documente, nu contine nici un act nou.Premierul Emil Boc a declarat joi ca ar face orice ca sa ajunga in fata justitiei daca ar fi in locul lui Adrian Nastase si a precizat ca, daca fostul premier si-ar demonstra nevinovatia in justitie, acest lucru ar fi atat in folosul lui, cat si al PSD.„Nu inteleg de ce se incapataneaza cu obstinatie sa nu ajunga in fata justitiei.
Singurul candidat la aceasta functie a fost Adrian Duicu.
In conditiile actuale, Adrian Nastase (foto) sustine candidatura lui Mircea Geoana pentru presedintia Romaniei.
Drept urmare, sedinta de azi din Consiliul Judetean Constanta se anunta a fi una agitata, cel putin asta sustinea, in cursul zilei de ieri, consilierul judetean PD-L Adrian Gheorghita (foto).
google-analytics.com