Cautare

3165 de rezultate pentru "actualitati neptun tv 13 11 2010" (3.47 secunde)
DEMOFOBIE - TEAMA PATOLOGICA DE OAMENI Urmau zile nesfarsite in care Popescu se izola. Statea in pat si asculta Radio Romania Actualitati, asteptand sa auda vocea surorii sale, crainica de stiri Dana Popescu:
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Monitorizarea a vizat perioada 1-29 februarie si s-a facut la posturile de televiziune TVR1, TVR2, Antena 1, Antena 3, Prima TV, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV, OTV, si de radio - Radio Romania Actualitati, Europa FM si Radio Guerrilla.
Presedintele Traian Basescu a declarat marti, la Radio Romania Actualitati, ca presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu este "specialist in lovituri de stat".
Prin venirea presedintelui dumneavoastra aici, prin declaratiile puternice, prin ajutoarele umanitare, prin orice fel de influenta asupra economiei georgiene.Toate acestea ne pot ajuta", i-a declarat Prima Doamna a Georgiei trimisului Radio Romania Actualitati la Tbilisi.
Pai, pentru asta este platit de fapt, sa-l duca la postul de televiziune, ca este public, ca e al unui mogul, sa-l duca acolo, sa-i faca emisiuni", a detaliat Basescu la postul public de radio Radio Romania Actualitati (RRA).
Traian Basescu a povestit, in cadrul emisiunii "Iarba verde de acasa" difuzata duminica dimineata la Radio Romania Actualitati, despre meseria de comandant de nava, despre modul cum a ajuns sa lucreze la Anvers si intoarcerea sa in tara in octombrie 1989 pentru a deveni inspector.
Cernea a acuzat Radio Romania Actualitati ca a scos de pe site-ul www.politicaromaneasca.ro un sondaj care il plasa pe el pe locul I in preferintele votantilor utilizatori de Internet.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri la Radio Romania Actualitati ca spera ca, de la 1 ianuarie 2011, Guvernul sa nu majoreze din nou TVA, fara sa fi impozitat toate veniturile, inclusiv pensiile.
"Pe noi nu ne intereseaza daca o lege este buna sau este rea, daca ajuta sau nu ajuta, daca este oportuna sau nu, pe noi ne intereseaza ca legea sa fie conforma cu Constitutia si sa nu incalce drepturile omului", a declarat la Radio Romania Actualitati, presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean.
Daca Opozitia are un program prin care sa garanteze accelerarea reformelor structurale, de ce nu....", a declarat presedintele Traian Basescu, la Radio Romania Actualitati.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a comentat pe blog declaratiile presedintelui Basescu la Radio Romania Actualitati. Acesta a ironizat declaratia presedintelui cum ca ar da guvernarea PSD si/sau PNL daca formatiunile politice accepta sa accelereze masurile de reforma.
In interventia sa de la Radio Romania Actualitati, Basescu a mintit cand a spus ca deficitul fondului de pensii ar bloca dezvoltarea Romaniei.
Au fost bataliile pentru consiliile de administratie ale Televiziunii si Radioului, au fost tentativele de a mari grosolan taxele pe drepturile de autor, au fost presiunile asupra Realitatii TV si Antenelor 1 - 3, cele care dau totusi o gramada de bani la buget.
"Nici foarte stranse, nici incordate" Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Radio Romania Actualitati, ca relatiile sale cu actuala conducere a PSD sunt "neutre, nici relatii foarte stranse, nici relatii incordate".
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, l-a mustrat miercuri pe prim-ministrul Emil Boc pentru decizia de anul trecut privind majorarea TVA care a atras dupa sine explozia preturilor, afectand astfel toata populatia. Presedintele Traian Basescu a fost invitat, joi, la Radio Romania Actualitati.
"Caderea Guvernului Boc este o prioritate, suspendarea presedintelui, nu" Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, marti, la Radio Romania Actualitati, ca ramane, in continuare, o prioritate caderea Guvernului si ca Opozitia va mai incerca si in sesiunea parlamentara viitoare, prin motiune de cenzura, sa dea jos Executivul condus de premierul Emil Boc.
Intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati, Geoana a mai subliniat ca PSD ar trebui sa desemneze un candidat pentru postul de premier sau de presedinte al tarii numai dupa ce va castiga alegerile parlamentare.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat joi, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca o eventuala demisie a parlamentarilor USL ar putea fi posibila doar in cazul in care se va incheia un acord politic cu Puterea in acest sens.
Potrivit Radio Romania Actualitati, Traian Basescu a revenit la Palatul Cotroceni, dupa 52 de zile de suspendare. Va reamintim ca Traian Basescu a fost demis de Parlament pe 6 iulie, Crin Antonescu devenind presedinte interimar.
google-analytics.com