Cautare

53662 de rezultate pentru "accidente rutiere bihor 31 mai" (7.75 secunde)
Conducerea Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor Bihor a avut o intalnire cu omologii ungari ai Inspectoratului pentru Protectia Consumatorilor din tara vecina, la hotelul Intercontinental din Baile Felix.
De asemenea, exportul a scazut in 2007 cu 4%, avand o scadere mai accentuata pe segmentul productiei de imbracaminte de 9%. Cu toate acestea, incepand cu 2009, piata ar putea reajunge la un nivel de echilibru, fara a mai inregistra scaderi.
Smaranda Scridon, director executiv la Directia Generala a Finantelor Publice Bihor, s-a aratat ieri nemultumita de modul in care agentii economici, persoanele fizice autorizate si, nu in ultimul rand, patronatele bihorene se informeaza cu privire la anumite acte normative in vigoare, care definesc si impun reguli in activitatea comerciala.
"Eu cred ca mai importanta este problema din sanatate decat cea a drumurilor", a mai spus liderul democratilor bihoreni, care insa a tinut sa precizeze ca nici colegii sai din Biroul Permanent National al PD nu sunt multumiti de activitatea colegului lor Gheorghe Dobre.
Prima conferinta cu participarea celor doua conduceri judetene a avut loc, ieri, la sediul PSD Bihor, din partea PSD participand Lia Pop, Ioan Mang si Claudiu Pop, iar din partea PC, Traian Bodea si Octavian Bara.
A devenit lege, promulgata prin faxul prezidential taman din caruta primului viking al Suediei, iesit la plimbare cu primul marinar al unei Romanici tot mai ametita de ceea ce i se intampla. ... La Bihor, desi inca nu si-a anuntat oficial candidatura, elnök-ul Kiss are toate sansele sa-si pastreze functia.
"Intelegerile dintre PD si PSD sunt mai mult decat evidente" - PNL. ... "S-ar putea, dar nu mai este timp" - UDMR. ... "Le voi face cea mai deschisa oferta:
Coalitia pe care PNL si UDMR au anuntat-o la nivelul judetului Bihor si al municipiului Oradea nu i-a cazut prea bine liderului PSD Mihai Bar.
Aceasta cu atat mai mult cu cat echipei social-democrate i s-a alaturat si Ioan Mintas, omul care detine una dintre cele mai profitabile firme de constructii din Oradea.
Conducerea OJCA Bihor arata zootehnistilor pasii pentru accesarea fondurilor SAPARD Mai multi virtuali investitori in zootehnia bihoreana s-au adunat, ieri, la sediul Oficiului Judetean pentru Consultanta Agricola Bihor, pentru a vedea care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca in realizarea investitiei pe care si-au propus-o.
Producatorii de paine vor fi verificati prin sondaj Inspectorii de la Fiscul bihorean, cei ai Directiei Sanitar-Veterinare Bihor ti Inspectiei Muncii vor verifica, in urmatoarele zile, daca vanzarile declarate de producatorii de paine corespund consumului facturat de gaze naturale ti electricitate, daca personalul este angajat cu forme legale ti daca produsele sunt realizate in conditii igienico-sanitare Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Fiscului bihoreana, ne-a declarat, vineri, ca institutia pe care o conduce a luat deja legatura cu reprezentantii celorlalte doua institutii implicate in control, urmand ca echipele sa se formeze ti controalele sa fie demarate in cel mai scurt timp.
Echipa care asigura conducerea interimara a PSD Bihor isi revendica toate meritele privind numarul mare de voturi obtinute de PSD in judet.
Firmele mijlocii vor fi administrate de o noua structura care va fi infiintata, de la 1 aprilie, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Odata cu transferul de responsabilitati si activitati de la Fiscul bihorean la Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Oradea, tot mai multe societati comerciale si importatori care produc sau importa produse accizabile se plang ca vamesii le calca pragul si executa aceleasi actiuni de control ca inspectorii fiscali sau comisarii Garzii Financiare Bihor.
Comisarii au atras la buget din impulsionari circa 40 de milioane de lei Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, mai multe actiuni de impulsionare a agentilor economici de a-si plati obligatiile la bugetul de stat.
Din pacate, ratarea promovarii de catre FC Bihor i-a cam incurcat socotelile boss-ului din fruntea judetului.
Liberalii sunt in grafic cu stabilirea candidatilor pentru lista care va fi intocmita pentru Consiliul Judetean Bihor. Presedintele PNL Bihor declara, in urma cu doua saptamani, ca data finala pentru incheierea alegerilor candidatilor pe zone este 15 februarie, organizatiile zonale reusind deja sa-si stabileasca oamenii din zonele respective.
Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, filiala PC Bihor s-a marit prin constituirea organizatiei de femei, iar conducerea PC anunta primirea in partid a lui Vasile Duta, care aduce cu el 500 de noi membri, luni, o parte a membrilor PC Oradea, in frunte cu presedintele filialei, au parasit corabia conservatorilor.
Candidatii partidelor parlamentare din Bihor pentru colegiile uninominale se lasa asteptati. ... In ceea ce ii priveste pe conservatori, asteptarile filialei bihorene nu sunt foarte mari, ei aflandu-se acum in perioada de negocieri cu conducerea interimara a PSD Bihor.
Totul a iesit la iveala in momentul in care cei doi au incercat sa fenteze cu aceeasi schema DGFP Bihor, prin intermediul firmei Maioreana, infiintata in stei.
google-analytics.com