Cautare

53662 de rezultate pentru "accidente rutiere bihor 31 mai" (8.99 secunde)
Liderul PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a votat pentru alungarea din partid a protectorului sau politic, Adrian Nastase. ... Printre potrivnicii lui Nastase s-a aflat chiar si liderul filialei din Bihor.
PNG CD Bihor se afla in plina reorganizare, dat fiind faptul ca partidul si-a schimbat sigla si titulatura. Presedintele PNG-CD Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat, in conferinta de presa, ca se lucreaza la incheierea proceselor-verbale in organizatiile locale din judet, pentru a realiza schimbarile mentionate.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Consumatorilor, Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor organizeaza mai multe actiuni, intre orele 10:30 si 15:00.
Circa 700 de sindicalisti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor si colegi de-ai lor din cadrul Directiei Regionale Vamale Cluj (DRVC), cu sediul la Oradea, au facut ieri o greva de avertisment de doua ore, timp in care angajatii celor doua institutii nu au lucrat cu publicul si nici cu societatile comerciale.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cele mai cautate bauturi la targul de produse traditionale din Parcul Cismigiu. Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu.
Potrivit acestuia, liberalii mureseni sunt nemultumiti de conduita noii conduceri interimare a PD Mures, "care numai colaborare nu se mai numeste", cer conducerii Aliantei PNL-PD sa analizeze activitatea organizatiei judetene PD si sa ia masuri impotriva acesteia.
a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu. ... "Obiectivul vizitei a fost de a urmari cum sunt investiti banii dati de minister, pentru lucrarile de reabilitare si reparatii din scolile din Bihor", a spus Negrean.
Ministerul Integrarii Europene si Prefectura Judetului Bihor au lansat, incepand de ieri, programul denumita "Fermier in Europa", care va fi facut cunoscut in mai multe localitati din judet. ... In judetul Bihor caravana rurala va parcurge 20 de comune, grupate in doua etape.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Ieri, la statuia lui Szacsvay Imre, situata langa Podul Intelectualilor, a avut loc ultimul eveniment electoral al UDMR Bihor, mai exact, semnarea unui angajament pentru reprezentarea intereselor oradenilor (sau, cel putin, asa se numeste oficial angajamentul).
Din partea autoritatilor locale au participat Bíró Rozália, viceprimar al municipiului Oradea, si Aurelian Demian, din partea CJ Bihor.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au atras luna trecuta la buget peste 10 miliarde de lei vechi, din care au incasat numai 2,5 miliarde de lei vechi.
Secretarul general al filialei democrate din Bihor s-a intors, de la mitingul organizat, miercuri, la Cluj-Napoca, cu convingerea ca Traian Basescu este seful statului doar pentru membrii PD si le-a cerut celorlalti cetateni-politicieni sa-i lase chipul si naravul in pace.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in luna martie, controale la 612 agenti economici, descoperind abateri de la legislatia in vigoare la 490 dintre acestia.
In urma concursului desfasurat la sediul Garzii Centrale, in perioada 1-8 iulie, pentru ocuparea posturilor de sef divizie la GF Bihor si comisar-sef adjunct, Gheorghe Gaja a fost numit, incepand cu 15 iulie, in functia de sef divizie. ... Prin urmare postul de adjunct la GF Bihor ramane vacant.
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve.
Din acest moment, cel putin teoretic, mai sunt maxim 4 ani pana cand ar trebui sa fie dat la gata acest obiectiv.
accidentele rutiere, HIV si suicidul, principalele cauze de deces la baietii si fetele cu varste intre 10 si 19 ani In cazul adolescentilor, accidentele rutiere, HIV/SIDA si suicidul sunt principalele cauze de deces, avertizeaza un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (Health for the world’s adolescents), publicat saptamana aceasta.
Acum, lucrurile s-au mai schimbat putin. ... Mai demult va spuneam ce drepturi au impresia soferii ca detin in fata agentului de politie, atunci cand sunt opriti.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
google-analytics.com