Cautare

6413 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 12 2002 constanta navodari" (3.48 secunde)
Organizatia locala Navodari a Partidului National Liberal si-a marit numarul de membri prin inscrierea, in data de 18 septembrie a.c., a directorului TMUCB sucursala Midia Navodari, Ion Mohai.
Secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea a asistat sambata, la Navodari, la sacrificarea unui porc in stilul traditional romanesc. Evenimentul a fost organizat de primarul din Navodari, Tudorel Calapod, sambata, in Parcul Central din localitate, ca o sarbatoare a taierii porcului "ca la romani".
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei.
Cu toate ca piata imobiliara a fost puternic afectata de criza financiara, inregistrand astfel o scadere semnificativa a numarului de tranzactii cu terenuri si locuinte, la Navodari loturile de la malul marii se vand ca painea calda.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 12:45, V.
De doi ani, traseul de microbuze si minibuze Constanta-Navodari, via Mamaia este deservit de doi operatori: ... Traseul Constanta-Navodari si retur este unul dintre cele mai atractive din intregul judet, datorita afluxului enorm de calatori care utilizeaza aceasta ruta.
SC STP Ecoterm Navodari nu a avut un an deloc bun in 2006, ba se poate spune ca in ograda societatii care se ocupa, pe langa servicii de salubritate, si de incalzirea si apa calda a navodarenilor, s-au petrecut cateva evenimente de natura penala.
Fost membru PD, Jean Paul Tucan este in prezent liberal cu pretentii de candidatura pentru fotoliul de primar al orasului Navodari. ... "Cat priveste Partidul Democrat, am fost membru pana in 2002, cand mi-am dat demisia pentru ca a fost adus cu forta Dutu".
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002? ... Am beneficiat, in 2002 - 2003, de mai bine de jumatate de an.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 17:20, L.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cu toate ca ieri a fost vehiculata informatia cum ca Prefectura a dat avizul de legalitate pentru hotararea de Consiliu Local Navodari privind incetarea mandatului de consilier a lui Ion Pacea, social-democratul Nicolae Matei sustine ca "prefectul Danut Culetu a mintit cum ma minte si pe mine de mai mult de o luna si jumatate".
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ... inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
google-analytics.com