Cautare

1253 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (2.88 secunde)
Cum poti contesta o amenda de circulatie? Daca ai primit o amenda de circulatie, dar consideri ca nu esi vinovat, ai posibilitatea sa ceri unei instante de judecata anularea amenzii.
Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta adoptata in luna decembrie 2017, sa plafoneze valoarea punctului de amenda pentru tot anul 2018. Valoarea acestuia ramane tot 145 de lei, ca si pana acum.
In timp ce siderurgistii se pling de problemele legate de protectia muncii, cum ar fi calitatea proasta a echipamentului de protectie a muncii sau starea jalnica in care se afla grupurile sociale sau vestiarele, conducerea Mittal Steel Galati a organizat, in luna noiembrie, un concurs pe tema curateniei la locurile de munca.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... • Despre nepastrarea distantei fata de masina din fata: ... • Despre centura de siguranta:
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Restrictii de circulatie in Capitala, sambata!
Agentii constatatori ai Consiliului Judetean Constanta si cei ai Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri vor incepe, de pe 16 februarie a. ... , sa aplice contraventii transportatorilor care nu si-au achitat taxa de circulatie pe drumurile judetene. ... 223 din 13 august 2008, CJC elibereaza, de pe 4 februarie a.
Serialul realizat de prof. dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Circulatia prin centrul municipiului Craiova a fost paralizata mai bine de doua ore, din cauza Crosului Sanatatii, dupa ce municipalitatea a decis sa inchida circulatia, in loc sa schimbe locul de organizare a manifestarii sportive.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Eliminarea vizelor de catre autoritatile canadiene pentru cetatenii romani. ... Canada reprezinta pentru Romania de multi ani un partener politic, economic si cultural important. ... Existenta unei emigratii romanesti importante si active pe teritoriul canadian reprezinta un element suplimentar de legatura intre tarile noastre.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, incepand cu 13 decembrie 2004, o moneda din aur cu valoarea nominala de 100 de lei, emisiunea “Istoria aurului-engolpion cantacuzin“, potrivit unui comunicat al institutiei.
Introducerea noii monede se va face treptat, un prim contact putand fi prin intermediul bancomatelor bancilor comerciale alimentate de BNR. Noua moneda va fi data publicitatii incepand cu data de 21 aprilie, insa va intra in circulatie abia de la 1 iulie 2005.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat in urma cu o zi ca la sfarsitul acestui an va intra in circulatie o noua bancnota, de 200 de RON.
Numai ca legislatia actuala interzice, incepand cu data de 1 iulie a.c., afisarea preturilor marfurilor expuse spre vanzare in ROL.
La Craiova au fost inscrise deja in circulatie primele trei autoturisme cu plata nou-introdusei taxe de prima inmatriculare, considerata de UE ilegala. ... 5.000 de euro pentru o masina second hand din import.
In primele doua luni ale acestui an s-a constatat ca numarul autoturismelor cumparate la mina a doua si inmatriculate in judetul nostru a scazut de doua ori si jumatate fata de aceeasi perioada a anului trecut.
google-analytics.com