Cautare

14453 de rezultate pentru "accidente de circulatie in italia data de 08 09 09" (8.14 secunde)
Imaginile vor fi postate pe site-ul primariei, dupa cum sustine viceprimarul Ion Fugaru. Agentii de circulatie din Targu Carbunesti scot peri albi autoritatilor orasului. Potrivit viceprimarului Ion Fugaru, localitatea este deficitara la capitolul ordine publica si circulatie.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a prezentat ieri, oficial, noile cupiuri monetare rezultate in urma denominarii monedei nationale si care vor intra masiv in circulatie incepind cu 1 iulie.
Pedeapsa cu inchisoarea, amenzi penale usturatoare, acestea vor fi tratamentele de care se vor bucura firmele care vor fi descoperite, de catre organele de control financiar, ca au prejudiciat bugetul statului.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit. Incepand de luni, leii vechi isi vor pierde puterea circulatorie.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente. Doljenii au gasit o noua cale de a ocoli impozitele.
Virusul hepatitic C, scos din circulatie.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
Din clasamentul Camerei de comert rezulta ca italienii sint principalii investitori in industria judetului. Fara indoiala, asa este, numai ca in realitate stim cu totii ca nu despre italienii prezenti la Botosani este vorba, chiar daca, in scripte, lucrurile stau astfel.
Italia a devenit teatrul de operatiuni al multor organizatii criminale straine, cele bulgare concentrandu-se asupra traficului de persoane si prostitutiei, in timp ce retelele ruse si chineze domina piata drogurilor, practicand extorcari si rapiri, relateaza Corriere della Sera in editia online.
Autoritatile italiene au devenit mai indulgente cu romanii din Italia. Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia.
Ion Iliescu publica pe blog articolul "IN ITALIA", pe care il puteti citi in continuare.
Avand in spate o experienta de aproape 500 de ani de activitate si sucursale in peste 30 de tari din lume, Banca italiana SanPaolo a deschis o filiala si in Banie, pentru a veni in intampinarea oamenilor de afaceri care doresc sa-si dezvolte activitatea.
In peisajul bancar din Craiova si-a facut de ieri aparitia o noua unitate. Banca Italo-Romena, membra a Gruppo Veneto Banca din Italia, este, potrivit unui comunicat de presa, prima banca italiana prezenta in Romania.
Romania se afla pe locul opt in Uniunea Europeana in ceea ce priveste constructia de autostrazi, dupa cum arata o statistica realizata de Eurostat, oficiul european de statistica. Incredibil sau nu, in aceasta statistica Romania depaseste tari cu greutate din blocul comunitar, cum ar fi:
Spania-Italia 4-0 Reprezentativa Spaniei a castigat Campionatul European de fotbal pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins selectionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminica, in finala de pe stadionul Olimpic din Kiev.
Italia - Romania 2-2. Tricolorii respira fotbal occidental Romania a reusit un rezultat istoric in Italia, scor 2-2 si pare pregatita de Euro. Romania a visat frumos la Bologna timp de o repriza.
Chef Florin Dumitrescu a facut recent, la emisiunea Masterchef, o gafa de proportii si a fost sustinut si de catre ceilalti jurati!
google-analytics.com