Cautare

4357 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 bihor salardhey1" (2.69 secunde)
Filiala PRM Bihor pare a fi cea mai linistita organizatie politica parlamentara din judet, desi alegerile parlamentare se apropie.
Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
Presedintele UDMR Bihor, Kiss Alexandru, a spulberat visele pedelistilor de a forma o coalitie cu UDMR la nivel local, indiferent de ce decizie s-ar lua la nivel central. ... Atat a durat ieri sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Bihor.
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Camera de Comert si Industrie Bihor, in colaborare cu Consiliul Concurentei si Inspectoratul de Concurenta Bihor a organizat, ieri, la sediul Camerei, un seminar pe probleme de concurenta.
Trezoreria Judeteana (TJ) Bihor a incasat, in 2007, la bugetul de stat venituri de peste 1.006.000.000 de lei, cu 780.000.000 de lei mai putin decat in 2006, ceea ce reprezinta incasari de numai 56% fata de anul precedent.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor declara ca planul la incasarile bugetare impus de Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala, pentru anul fiscal 2007, a fost realizat in proportie de 99,3%.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Grupul german Daimler renunta la deschiderea unei fabrici la Cluj si vrea sa investeasca in Bihor. Nemtii si-au indreptat atentia spre doua amplasamente din judetul Bihor.
O delegatie din Provincia italiana Perugia a fost prezenta, ieri, la Camera de Comert si Industrie Bihor, in scopul realizarii unor relatii institutionale si de lucru pentru a aprofunda obiectivele si modalitatile de realizare a unei colaborari intre ambele parti.
Federatia Patronilor Bihor a premiat cu 500 de euro pe cea care a creat logoul si sigla (Sapou) Federatia Patronilor Bihor si-a lansat, ieri, noua sigla si logoul pentru Centrul de Afaceri Exclusivist (CAE) care se va deschide pana la finele anului in Sanmartin.
Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor, impreuna cu Garda Financiara Bihor, a pornit, pe 25 septembrie, o ampla actiune comuna de verificare a modului in care agentii economici bihoreni respecta salarizarea, daca acestia respecta termenele de plata a datoriilor, mai ales acolo unde exista retinere la sursa, daca firmele incheie contracte de munca, identificarea persoanelor care lucreaza la negru, cati angajati sunt incadrati cu salariu minim pe economie si cat castiga la negru pe deasupra s.a.
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, C.
Anul trecut, au fost cu 20% mai multe despagubiri La randul sau, Florin Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a aratat ieri ca, potrivit datelor centralizate de comisie, in 2004 au fost mai multe accidente decat in 2003, iar societatile de asigurare au platit cu 20% mai multe despagubiri.
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ... inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Organizatia TISPOL a fost infiintata de catre fortele de politie rutiera din Europa in efortul de perfectionare a modului de aplicare a legislatiilor rutiere si in incercarea de reducere a ratei de victimizare.
La data de 18 martie 2011, ora 01:50, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com