Cautare

1198 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (3.66 secunde)
Automobilistii care se deplaseaza pe Valea Oltului( DN7), trebuie sa tina seama de faptul ca, pe sectorul kilometric 198 - 207, cuprins intre localitatile valcene Calimanesti - Caciulata si Brezoi, exista riscul caderii unor pietre de pe versanti.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 08:00, J. Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd.
O femeie si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in doua accidente de circulatie, unul produs in apropierea localitatii Calarasi si altul in Craiova.
Educatia pentru sanatate la nivelul scolii reprezinta una din principalele cai de promovare a cunostintelor corecte privind diferite aspecte ale sanatatii si, totodata, de formare a atitudinilor si deprinderilor indispensabile unui comportament responsabil.
'Migratie si Securitate', prezidat de Jaques Barrot, Vice-Presedinte al Comisiei Europene. ... Amenintarile s-au inmultit si s-au diversificat, dupa cum au demonstra-o atentatele teroriste de la 11 septembrie, din Statele Unite ale Americii, din Spania si din marea Britanie, din India, Pakistan si din alte tari asiatice.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt?
Procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana a inceput la 22 iunie 1995 • In octombrie 1999, Comisia Europeana recomanda inceperea negocierilor cu Romania • Dupa lungi tratative, in decembrie 2004, negocierile au fost incheiate, Comisia Europeana aprobind semnarea Tratatului in februarie 2005 • In aceasta luna, Parlamentul European a votat favorabil avizul conform caruia ieri s-a semnat Tratatul • Daca exista dovada clara ca Romania nu indeplineste cerintele de aderare in anumite domenii importante, Comisia Europeana poate cere aminarea datei aderarii pina in ianuarie 2008 Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana este preconizata pentru 1 ianuarie 2007, ieri fiind semnat doar Tratatul de aderare, in cadrul negocierilor Romania obtinind cincizeci de perioade de tranzitie si aranjamente tranzitorii, cele mai multe perioade de tranzitie dintre toate statele din actualul val de extindere.
Anca Boagiu, ministrul Integrarii, a declarat ca Romania va fi controlata, inainte de raportul Comisiei Europene din mai, de echipe de specialisti europeni, prin intermediul a 15 vizite de evaluare a progreselor inregistrate de tara noasta, conform criteriilor stabilite pentru aderarea la UE.
Asa poate fi interpretata declaratia de ieri a edilului, potrivit caruia nici un inspector al Primariei nu va mai avea curajul de a-si mai face datoria in urma represiunilor la care au fost supusi colegii lor.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire. ... - Creierul are nevoie de aer curat, de mancare sanatoasa, fara grasime, dar cu un dulce bun, precum mierea.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
Crin Antonescu, vicepresedinte al PNL, a solicitat sambata retragerea Mariei Petre, Monicai Ridzi si Robertei Anastase de pe lista candidatilor PD la Parlamentul European, din cauza ca au lipsit de la dezbaterea in PE a rezolutiei privind libera circulatie in UE.
PD-L si-a lansat luni, in fata reprezentantilor societatii civile, aliatii de traditie ai dreptei democrat-liberale, Programul politic si programul de guvernare intitulat "Doctrina economica si sociala", in care propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
"Trebuie sa ne gandim in ce masura putem institui o pedeapsa complementara, in ce masura interdictia temporara in cazul savarsirii unor infractiuni deosebit de grave - omor, talharie, viol - este sau nu actuala.
"Autoritatile de la Chisinau au depasit limita, ingradind dreptul la libera circulatie prin introducerea vizelor si expulzand jurnalisti romani", a afirmat, joi, ministrul roman de Externe, Cristian Diaconescu (foto), in fata Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
85/2003 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG nr. ... Minciuna ar fi iesit imediat la iveala daca cineva s-ar fi uitat in respectiva hotarare de guvern, unde, in art.
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
google-analytics.com