Automobilistii care se deplaseaza pe Valea Oltului( DN7), trebuie sa tina seama de faptul ca, pe sectorul kilometric 198 - 207, cuprins intre localitatile valcene Calimanesti - Caciulata si Brezoi, exista riscul caderii unor pietre de pe versanti.
Totodata, din cauza unor lucrari, pe DN 1A, intre kilometrii 155+270 de metri si 155+280 de metri, intre localitatile Cheia si Sacele, in judetul Brasov, traficul rutier se desfasoara pe un singur fir, alernativ in ambele sensuri.
Precizam, de asemenea, ca pe DN6, pe segmentul cuprins intre localitatile Drobeta-Turnu Severin si Orsova, din cauza restrictiilor impuse de lucrarile din zona viaductelor se circula pe o banda, alternativ, semaforizat.
Amintim si ca pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchisa circulatia pe sensul Pitesti - Bucuresti, traficul fiind deviat pe banda a doua a sensului opus.
Pentru evitarea implicarii in accidente rutiere grave, conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu prudenta sporita, sa ruleze cu viteza adaptata conditiilor de drum, sa se angajeze in efectuarea depasirilor si a celorlalte manevre in trafic doar dupa o atenta asigurare, sa isi cupleze centurile de siguranta si sa nu conduca dupa ce au consumat bauturi alcoolice.