Recordul soferului grabit este cel mai recent dintr-un sir lung de ispravi la care au fost martore soselele autohtone. Drumurile proaste nu constituie o piedica in a apasa fara teama pe acceleratie.
Record de viteza pe soselele din Romania. Un sofer a fost surprins de radar circuland cu 248 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui. Soferul bucurestean a fost surprins de aparatul radar in drum spre Constanta si oprit de politisti, care i-au suspendat permisul pentru 90 de zile.
In plus, soferul vitezoman a primit si 9 puncte penalizare.
Recordul romanului este ultimul dintr-un sir lung de ispravi la care au fost martore soselele autohtone. Soferii sau motociclisti teribilisti uita ca soseaua nu le apartine si ignora regulile de circulatie, dar si pe cele de bun simt, circula cu viteza excesiva si nu acorda prioritate. Nu de putine ori, din cauza inconstientei lor, se petrec accidente grave. Drumurile proaste nu constituie o piedica in a apasa fara teama pe acceleratie.
Pe 1 august, un bucurestean a fost suprins de radar, cand trecerea prin localitatea Posta Calnau cu 230 de km pe ora.
In iulie, un sofer cu credinta in Dumnezeu s-a filmat in timp ce asculta slujba la radio si conducea cu peste 200 de km/ora. Conduca;torul auto profita ca pe autostrada nu sunt radare si calca aceleratia pana cand acul kilometrajului se duce... cu Dumnezeu inainte, la 220 de kilometri pe ora.

Tot in iunie, la Timisoara, un sofer de numai 21 de ani, a condus cu viteza, dar fara permis, a lovit mortal un om si a fugit de la locul accidentului.

In mai, tot un timiaorean a fost inregistrat pe radar in timp ce conducea ca la raliu, cu 211 kilometri la ora.

Nici motociclistii nu se dovedesc a fi mai prudenti. In aprilie, unul dintre ei a fost surprins de radar gonind cu 232 de kilometri la ora, pe drumul national 7, intre Arad si Deva.