Cautare

8519 de rezultate pentru "accident suceava pe 26 decembrie 2009" (6.84 secunde)
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. ... Patru bolnavi care se intorceau de la dializa au murit pe loc in urma impactului.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: ... In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie.
"Informatiile corecte furnizate de MFP pe care se bazeaza argumentatia GIP au fost interpretate politic si tendentios.
In 2009, firmele foarte mici, cunoscute sub numele de microintreprinderi, au fost impozitate cu 3% - cota aplicata asupra veniturilor. Dar actul normativ referitor la impozitarea acestor entitati economice isi incheie aplicabilitatea la 31 decembrie 2009.
Romania inregistra la finalul lunii mai a acestui an o datorie externa totala de 87,084 miliarde euro, in crestere cu 8,58% (6,88 miliarde euro) fata de finalul lui 2009.
Ion Iliescu a publicat pe blog articolul intitulat: CALOMNIA CA DIVERSIUNE, pe care il puteti citi in continuare.
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia. ... Unele firme doljene "uita" sa-si onoreze obligatiile legale in ceea ce priveste angajatii pe care ii au.
google-analytics.com