Cautare

8956 de rezultate pentru "accident rutier taxi constanta 1 dec 2009" (3.05 secunde)
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Transportatorii si-au impartit traseele din judet dupa bunul plac, ajungandu-se la situatia ca locuitorii din mai multe comune galatene sa fie nevoiti sa apeleze la caruta sau bicicleta pentru a ajunge la cea mai apropiata statie de maxi-taxi din localitatea invecinata.
M-am dus spre primul taxi pe care l-am gasit in cale, am bagat bagajele si copilul in taxi si dupa aia oameni au devenit ceva mai violenti. Eu am intrat in taxi.
Este vorba despre achizitia unui avion si unui elicopter, pe care le va opera in regim de taxi aerian alaturi de o a treia aeronava, care va fi cumparata de Gigi Becali.
Incepand de anul acesta, Taxi Meridian devine partener oficial al festivalului B’ESTFEST Summer Camp pe partea de transport, astfel incat fanii festivalului vor avea la dispozitie o parcare speciala de taxiuri, cu tarif fix, chiar la iesirea din B’ESTFEST Park!
Taxi. ... 1 (zona Coltea - Sfantu Gheorghe) vor rasuna hituri ca "Cele doua cuvinte", "Esti iubibila", "Mi-e dor si doare", "Subtitrarea la romani", "Te vad in toate femeile s.a.m.d.
Alaturi de spectacolul din 17 martie, de la Sala Palatului, albumul "15" marcheaza aniversarea a 15 ani de activitate a uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi. ... Noul album Taxi a fost lansat vineri, 14 martie, in exclusivitate cu Gazeta Sporturilor.
Mai e o saptamana pana la concertul prin care Taxi aniverseaza 17 ani de scena, iar biletele din categoria A sunt epuizate, semn ca publicul vrea sa fie cat mai aproape de trupa.
Cum arata TAB-ul folosit ca TAXI O companie de taximetre din Sankt Petersburg a revolutionat acest tip de transport public introducand in circulatie cateva transportoare amfibii blindate, utilizate de catre armata rusa.
De mentionat ar fi mutarea, practic peste noapte, a statiei taxi din Bucovina, in parcarea alaturata, degajind astfel un sens al strazii. ... Mai mult, Zmau a cerut reautorizarea tuturor statiilor de taxi tocmai pentru a se evita pe viitor situatii de acest fel.
Zeci de politisti locali craioveni au luat cu asalt ieri statiile de taxi din Craiova, intr-o razie de amploare desfasurata in colaborare cu functionarii Serviciului Transport Public Local si Siguranta Circulatiei din cadrul Primariei Craiova.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. Cristinel, conducatorul autoturismului taxi, C. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui P.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
google-analytics.com