Incepand de anul acesta, Taxi Meridian devine partener oficial al festivalului B’ESTFEST Summer Camp pe partea de transport, astfel incat fanii festivalului vor avea la dispozitie o parcare speciala de taxiuri, cu tarif fix, chiar la iesirea din B’ESTFEST Park! Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari.
Cei prezenti in cadrul festivalului B’ESTFEST Summer Camp nu mai trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste transportul cu taxiul la intoarcere pentru ca, incepand din acest an, special pentru ei, va fi amenajata o parcare unde zeci de taxiuri vor fi disponibile la un tarif fix de doar 1,4 lei/km.
Experienta de peste 20 de ani in domeniul taximetriei ce pozitioneaza compania Meridian pe un nivel superior in ceea ce priveste profesionalismul si calitatea serviciilor oferite, a fost unul dintre principalii factori care au stat la baza acestui parteneriat, gandit special pentru spectatorii B’ESTFEST. Fanii festivalului vor avea asadar la dispozitie o noua optiune in ceea ce priveste transportul catre si de la festival, fara sa-si mai faca griji pentru indisponibilitatea taxi-urilor in zona sau tarifele exagerate practicate de speculanti.
Cei care vor alege sa foloseasca masina personala vor avea la dispozitie o parcare cu plata, amenajata chiar la intrarea in spatiul de festival, in cadrul careia accesul va fi posibil prin achitarea unei taxe fixe de 15 lei/acces pentru masina, respectiv 5 lei pentru motociclete. Putin mai departe de intrarea in festival va exista si o parcare fara plata, biciclistii avand la randul lor acces gratuit in incinta B’ESTFEST Summer Camp unde vor fi amplasate mai multe suporturi speciale pentru biciclete.
Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale (pana pe data de 30 iunie), atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp se gasesc pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.