Cautare

7788 de rezultate pentru "accident rutier in craiova 23 09 2010 bmw" (3.32 secunde)
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. Ideea realizarii acestui drum a fost lansata de Toni Grebla chiar in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2008.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. ... Deseurile asteptau sa ajunga la export, in Germania. Capii afacerii sunt personaje controversate, implicate in businessuri cu Sergiu Bahaian.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N.
Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial" ... Compania Ford a lansat ieri, in premiera in Romania, noul autoturism B-Max care se va produce la Craiova.
Para sta în umbra, dar, în schimb, el si familia locuiesc în case ultraluxoase. ... Numele lui Enryko-Cezar Constantinescu si al lui Dumitru Para au tinut prima pagina a ziarelor în ultima saptamâna, dupa ce interlopii craiovenii s-au taiat cu sabiile în centrul orasului.
Para sta în umbra, dar, în schimb, el si familia locuiesc în case ultraluxoase. ... Numele lui Enryko-Cezar Constantinescu si al lui Dumitru Para au tinut prima pagina a ziarelor în ultima saptamâna, dupa ce interlopii craiovenii s-au taiat cu sabiile în centrul orasului.
Guvernul ia în calcul construirea unui parc industrial la Craiova, pentru a sustine investitiile furnizorilor Ford.
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa!
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva.
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
Desi este obligata prin lege sa contribuie cu bani pentru copiii institutionalizati care provin din Craiova, municipalitatea nu a mai dat un leu de trei ani pentru orfanii sai.
google-analytics.com