Cautare

7897 de rezultate pentru "accident rutier in brasov octombrie 2010" (3.51 secunde)
Exista mai multi investitori romani si straini interesati sa cumpere activele de la Tractorul Brasov, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
Compania germana Preh, care produce componente auto, va deschide la inceputul lunii septembrie o fabrica in Parcul Industrial Brasov, care se construieste la Ghimbav, in imediata vecinatate a viitorului Aeroport International Brasov Ghimbav.
Liga I FC Brasov - Pandurii Targu Jiu Stadion "Tineretului", astazi, ora 18.00 (Digi Sport 1). ... FC Brasov:
Prostitutie cu parafa medicala de Brasov (Autor: Vifor Rotar) Sub paravanul unor saloane de masaj, o familie de medici din Republica Moldova conducea patru bordeluri in Brasov, Cluj si Constanta.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... In urma cercetarilor efectuate de catre lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca in jurul orei 03.30, M.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Se naste Eminescu Pe 15 ianuarie 1850, se nastea in casele lui Gheorghe Eminovici, caminarul de la Botosani, casatorit cu Raluca, fiica boierului Iurascu, Mihail, pruncul ce la maturitate va deveni poate cel mai important nume al literaturii si gazetariei romanesti.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Codul Rutier: Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ", pe care o puteti citi in continuare. De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Dumitru Preda, de 23 de ani, din Craiova, care conducea un Mercedes inmatriculat in Marea Britanie pe strada Pelendava, la intersectia cu Calea Severinului a virat dreapta, dupa care a pierdut controlul directiei.
google-analytics.com