Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
• Incepand din data de 26 octombrie 2010, ora 20.00, va fi restrictionata parcarea autovehiculelor in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, alveolele de pe Soseaua Kiseleff si de pe traseul de deplasare a manifestantilor, inclusiv pe Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii. Restrictiile vor fi mentinute pana la terminarea activitatilor din fiecare zona precizata.
• In ziua de 27 octombrie a.c., incepand cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu.
• Pe timpul desfasurarii marsului, incepand cu ora 10.30, pana in jurul orei 14.00, traficul rutier va fi restrictionat in totalitate atat pe traseul de deplasare a participantilor, respectiv Bulevardul Lascar Catargiu - Bulevardul Gh. Magheru - Bulevardul I.C. Bratianu - Bulevardul Unirii, cat si pe toate arterele de circulatie care acced catre aceste bulevarde.
• Incepand cu ora 12.00, se va restrictiona in totalitate traficul rutier, pana in jurul orei 23.00, pe Calea 13 Septembrie, de la intersectia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu, pe Bulevardul Unirii, de la intersectia cu Bulevardul Regina Maria, pe Bulevardul Natiunile Unite, de la Piata Natiunile Unite, pe Bulevardul Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe Strada Izvor si pe Strada B.P. Hasdeu, de la Podul Hasdeu pana la intersectia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu. Accesul riveranilor va fi permis pe Strada Uranus si pe Calea 13 Septembrie.
• In momentul defluirii participantilor, se va restrictiona in totalitate traficul rutier pe Splaiul Independentei, intre Piata Unirii si Pod Opera, pe ambele sensuri de mers. Restrictia se va aplica in intervalul orar 22.00 - 23.00.
Pentru reducerea perioadei de asteptare in coloana si evitarea implicarii in producerea unor accidente, Politia Rutiera le recomanda participantilor la trafic din Capitala:
• sa evite deplasarea atat in zonele mentionate anterior, cat si in imprejurimile acestora;
• sa evite, pe cat posibil, folosirea autovehiculelor personale in ziua desfasurarii manifestarilor publice si sa utilizeze transportul public suprateran si subteran;
• sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;
• sa pastreze liber centrul intersectiei si sa nu opreasca in zone in care ar putea impiedica circulatia rutiera (exemplu: statii R.A.T.B., treceri pentru pietoni, in paralel cu alte autovehicule) sau in zonele de desfasurare a manifestatiilor publice;
• sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere.