Cautare

61514 de rezultate pentru "accident rutier danila autorii din vicovu de sus" (4.39 secunde)
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental. Jurnalistul venea de la Unirii, pe Bulevard, si dupa rondul de la Universitate a facut dreapta, pe Batistei.
Problema principala cu care se confrunta Banca Nationala a Romaniei este aceea a gestiunii adecvate a politicii monetare pentru atingerea tintei de inflatie, a declarat, la conferinta cu tema "Nevoia unui dialog intre autoritati si piata bancara ", conferinta organizata de Euromoney la Dubrovnic, Ion Dragulin, director la Banca Nationala a Romaniei.
Actiunile Bancii Comerciale Romane (BCR) ar trebui listate la bursa anul viitor sau in cel mult doi ani, intrucat este una dintre cele mai profitabile societati romanesti si ar crea masa critica necesara pietei de capital, a declarat ieri presedintele executiv al bancii, Nicolae Danila.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie, Marius Danila, este nemultumit de faptul ca primarul Dumitru Nicolae a precizat zilele trecute ca Galatiul ar ocupa locul al treilea pe tara la capitolul spatii verzi, iar unui galatean i-ar reveni circa 30 de metri patrati de verdeata.
BNR spune ca tinta de inflatie de 5% plus sau minus 1% este in proportie de doar 80% tangibila. Bancile vor majora dobanzile la depozite, iar activitatea institutiilor financiare nebancare va fi tinuta strans in frau de catre banca centrala.
Noua conducere a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a fost validata de plenul Parlamentului, cu 251 de voturi pentru si 42 de voturi impotriva, Mugur Isarescu primind un nou mandat de 5 ani in fruntea bancii centrale.
Candidatii la sefia Camerei Agricole au avut o prestatie foarte slaba la concursul organizat de Consiliul Judetean. Pentru acest post au concurat trei persoane, respectiv Gheorghe Danila, directorul interimar al institutiei, Mihai Politic, fost angajat la Oficiul de Cadastru, si Vasile Carpen, angajat in mediul privat.
Banca Comerciala Romana (BCR) intentioneaza sa investeasca circa 200 de milioane de euro pana in 2009, printre altele pentru extinderea retelei teritoriale de la 478 de unitati la aproximativ 700 si deschiderea a peste 50 de centre de afaceri pentru intreprinderi mici si mijlocii.
La data de 07.03.2011, lucratori ai Sectiei 3 politie - Biroul Investigatii Criminale si Biroul Ordine Publica i-au prins in flagrant pe I. VASILE de 19 ani, I. MARIANA de 19 ani, B. NICOLETA de 23 de ani si P.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Cronica Carcotasilor - Editia speciala din 26 octombrie. Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
google-analytics.com