Cautare

61502 de rezultate pentru "accident in stefanesti din 09 07 2010" (6.54 secunde)
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Scene de groaza, filmate pe o autostrada din China. Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. Andreea Enache, studenta la ASE in Capitala, a lovit la sfarsitul anului trecut o ambulanta BGS.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. Doua barci s-au ciocnit, iar persoanele care erau in ele au fost ranite. Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident. Omul, in varsta de 60 de ani, este mort.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii. In opinia mea, vorbim prea mult despre el.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
In 2015?!", pe care il puteti citi in continuare. Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013. Ajustarea fiscala larga de care Romania are nevoie pentru adoptarea euro in calendarul stabilit presupune tinte ambitioase privind reducerea deficitului bugetar.
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
google-analytics.com