Cautare

3955 de rezultate pentru "accident hateg 11 octombrie hateg" (3.04 secunde)
Pâna la sfârsitul lunii octombrie (sfârsitul perioadei optime de însamântare a culturilor de toamna) fusesera însamântate aproximativ 60% din cele peste 199.000 de hectare programate a fi semanate cu grâu si secara.
Motivarea a fost ca discrepantele dintre aceasta categorie si alti bugetari sunt deja semnificative, informeaza NewsIn.Pe de alta parte, senatorii au aprobat în plen mai multe ordonante ale guvernului vizând cresteri salariale pentru majoritatea categoriilor de bugetari, majorarea facându-se în doua transe - de la 1 aprilie si 1 octombrie.
În acest sens, CFR Calatori va organiza o licitatie în octombrie pentru a încheia un acord-cadru, care vizeaza modernizarea trenurilor.
Prin comparatie, cursul BNR valabil pentru 1 octombrie este de 3,7336 lei pentru un euro.
100 de sindicalisti galateni, membri ai Cartel Alfa Galati, vor participa pe 7 octombrie la Bucuresti la mitingul organizat de cele patru confederatii sindicale pentru marcarea zilei mondiale a muncii decente, ne-a declarat presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Romica Garneata.
Retailerii si producatorii se vor reintalni maine, 21 octombrie, pentru a pune in discutie un proiect de lege in care se vor regasi anumite prevederi din Codul de Bune Practici care tin de eliminarea obligativitatii unor taxe si interzicerea vanzarii sub costul de productie.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
El a adaugat ca efectul de temperare a ritmului de crestere a creditului in octombrie nu a fost determinat de introducerea noilor norme de creditare a populatiei, ci de restrangerea lichiditatii disponibile pentru bancile din Romania, in contextul crizei financiare internationale.
Fondul Monetar International estimeaza ca economia Romaniei va creste anul viitor cu 3,5%, sub nivelul de 4,8% indicat in octombrie, in contextul inrautatirii capacitatii bancilor de a se finanta in strainatate, ceea ce va afecta investitiile si consumul, si al anticiparii incetinirii exporturilor.
Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) au scazut in noiembrie, fata de octombrie, cu 90 milioane de euro, la 27,228 miliarde euro, intrucat iesirile, de 1,709 miliarde euro, au depasit valoarea intrarilor, de 1,619 miliarde euro.
Cresterea anuala a preturilor productiei industriale, de 15% în octombrie, a plasat România pe locul al doilea în Uniunea Europeana (UE), avansul fiind dublu fata de ritmul anual mediu de crestere a preturilor din întregul bloc comunitar, a anuntat ieri Eurostat.Luxemburg a raportat cele mai mari scumpiri ale preturilor la producator, de 21,1%, în timp ce Lituania s-a clasat pe pozitia a treia, cu un ritm de crestere a preturilor din industrie de 14,7%.Potrivit datelor publicate de biroul european de statistica, la nivelul blocului comunitar, cele mai mici cresteri ale preturilor au fost înregistrate în octombrie 2008, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, în Cehia, Franta si Slovenia - de 3,9%, 4,3%, respectiv 4,8%.Pe ansamblul Uniunii Europene, preturile productiei industriale au crescut, în octombrie 2008, cu 7,3% fata de aceeasi luna a anului trecut, în timp ce în zona euro, avansul a fost de 6,3%.Potrivit calculelor Institutului National de Statistica (INS), publicate ieri, preturile productiei industriale din România au crescut cu 16,66% în octombrie fata de aceeasi luna din 2007, dar au scazut cu 0,11% fata de luna precedenta din acest an.
Taxele si impozitele platite de contribuabilii mari si mijlocii la bugetul general consolidat au scazut dramatic in lunile octombrie si noiembrie 2008, moment in care primul val al crizei economice a lovit tara noastra.
Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) au crescut in octombrie cu 63 de milioane euro, de la 28,339 miliarde euro la 28,402 miliarde euro, in contextul unor intrari de 1,27 miliarde euro, din care 300 de milioane euro reprezinta primul imprumut de la Banca Mondiala.
din Valcea a solicitat Complexului Energetic de la Rovinari, pentru servicii prestate in perioada 25 august - 15 octombrie, 45.536 de lei. ... din Valcea a transmis o adresa, pe 10 noiembrie, prin care solicita plata pentru asistenta juridica din perioada 25 august - 15 octombrie.
Ziarul Financiar informeaza :Proiectul autostrazii care va lega Marea Neagra de Marea Baltica, discutat in octombrie.
Pe o piata care parea ca se stabilizase in a doua parte a lunii octombrie, decizia Greciei de a face referendum a panicat din nou bursele europene.
Trupul neinsufletit va fi depus luni, 28 octombrie, la ora 12, la capela Cimitirului Bellu Ortodox. Slujba de inmormantare va avea loc la acelasi cimitir marti, 29 octombrie, la ora 13.
Victor Piturca a anuntat lista mare cu stranierii convocati la dubla de foc cu Turcia si Olanda de pe 12 si 16 octombrie.
9-11 octombrie 2014 Etapa 3: 12-14 octombrie 2014 Etapa 4: ... 8-10 octombrie 2015 Etapa 10: 11-13 octombrie 2015 Mansa tur a play-off-ului:
Grecia - Romania (7 septembrie), Romania - Ungaria (11 octombrie), Finlanda - Romania (14 octombrie), Romania - Irlanda de Nord (14 noiembrie), Romania - Insulele Feroe (29 martie 2015), Irlanda de Nord - Romania (13 iunie 2015), Ungaria - Romania (4 septembrie 2015), Romania - Grecia (7 septembrie 2015), Romania - Finlanda (8 octombrie 2015) si Insulele Feroe - Romania (11 octombrie 2015).
google-analytics.com