Cautare

23776 de rezultate pentru "accident cu victima de 52 de ani in constanta" (5.84 secunde)
De la 1 ianuarie 2007 romanii vor deveni mai europeni. Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
Democratii constanteni nu se grabesc sa-si dezvaluie, oficial, posibilii candidati pentru Primaria municipiului Constanta. "De ce sa facem acest lucru?
Campania de regenerare a padurilor de anul acesta, campanie aprobata de catre Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, a prevazut efectuarea de lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 21.500 hectare, dintre care, prin regenerari naturale pe o suprafata de 7.800 hectare, respectiv 36,6% din total, iar prin impaduriri pe o suprafata de 13.700 hectare, adica 63,7% din suprafata destinata regenerarii.
In aceasta perioada, specialistii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta lucreaza la compatibilizarea contractelor de inchiriere din Zona Libera a Portului Constanta cu prevederile legislative ulterioare semnarii acestor contracte.
Liderul PSD Mircea Geoana este de parere ca presedintele Traian Basescu a inceput sa se prezinte, asemenea fostului sef al statului Emil Constantinescu, drept o victima a grupurilor de interese, a mafiei si probabil a fostei Securitati.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
Ieri, la sediul filialei judetene a PNG-CD, alaturi de conducerea galateana a partidului s-a aflat si Neli Popa, membru in Biroul de Coordonare al Organizatiei Municipale a partidului, care, cu o zi in urma, fusese victima unui cal aflat in libertate pe strazile orasului.
- Este un moment dificil pentru mine personal si politic, am trecut peste multe de acest gen si voi trece in continuare. Am o datorie de resonsabilitate pe care inteleg sa o exercit in conformitate cu mandatul pe care l-am primit in urma alegerilor din 2012 si din partea Parlamentului.
Partidul OTV - cacealmaua se inscrie perfect in grafic Scriam anul trecut, in septembrie, ca "marele partid" al lui Dan Diaconescu nu e decat o cacealma bine intretinuta de anumite forte, si estimam ca in evolutia formatiunii vor interveni tergiversari masive si victimazari pe masura ale creatorilor sai.
Mariustuca.ro / De ce nu avem nici o sansa sa scapam de intepaturile tantararilor (Autoare: Magda Marincovici) Se pare ca nu avem sanse de a scapa intepatura tantarului. De ce? Tantarul-femela se foloseste de miros, vaz si capacitatea de detectare a caldurii.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Ieri, am sarbatorit cu totii ziua femeii. ... Insa, foarte putin au fost aceia care ieri in contextul zilei femeii au vorbit despre violenta domestica si cum putem sa oprim acest fenomen.
Proaspat intors de la intalnirea Ligii Alesilor Locali ai PNL, consilierul judetean Victor Manea este mai convins ca niciodata ca un oras precum Constanta trebuie sa aiba parte de "o gandire rationala in ceea ce priveste cheltuirea banilor".
Cadrele militare in rezerva si in retragere din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) au acceptat zilele trecute propunerea senatorului Dorel Constantin Onaca de a efectua o excursie cu autocarul in Bulgaria, la Varna si Balcic.
Pentru o formatiune politica precum PSD este normal, in Constanta ne referim, sa nu existe reorganizari. PSD Constanta si-a demonstrat la alegerile locale forta. Deci nu exista loc de comentarii.
Cariera profesionala a sefului Administratiei Porturilor Maritime Constanta este presarata cu numeroase operatiuni dubioase in care Gheorghe Moldoveanu a fost daca nu vioara intai, cel putin un element decizional de maxima importanta.
La sediul Patronatului IMM Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa la care au fost prezenti Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ioan Badica, seful Inspectoratului de Concurenta Constanta, precum si alti membri ai echipei de conducere a PIMM Constanta.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
In timp ce Departamentul National Anticoruptie scoate pe banda rulanta dosare de coruptie - in medie cate doua pe luna - pentru termopane, pixuri si alte banalitati in jurul carora s-a creat o adevarata isterie mediatica si nu numai, marile turnuri date banului public zac in continuare intr-o expectativa sinonima cu uitarea si cu musamalizarea.
Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate.
google-analytics.com