Cautare

3957 de rezultate pentru "accident hunedoara spini 20 01 2010" (2.73 secunde)
Potrivit unui comunicat al Executivului, beneficiarii finali ai Programului SAMTID, faza I, sunt societatile comerciale pe actiuni din judetele Alba, Botosani, Calarasi si Hunedoara, prestatoare de servicii publice, care vor incheia contracte de delegare a gestiunii activitatii de alimentare cu apa cu orasele mici si mijlocii.
In urma investigatiilor efectuate si a audierii principalilor martori, anchetatorii au stabilit ca omul de afaceri gorjean, de 40 de ani, a tras tepe la sase societati din Olt, Bucuresti, Hunedoara, Timis si Resita.
Inspectorii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Hunedoara au facut anul acesta peste 1.300 de controale, in urma carora au aplicat societatilor comerciale amenzi in valoare de 227.000 RON.
De asemenea, am depistat o societate comerciala din Oradea care are in obiectul de activitate comert cu amanuntul, dar care a prestat constructii in judetul Hunedoara. In colaborare cu IPJ Hunedoara, am stabilit un prejudiciu de 2,4 miliarde de lei vechi.
A început de la un magazin satesc si a ajuns în prezent sa detina peste 100 de spatii comerciale, angrouri, în Hunedoara, Gorj si Bucuresti, o retea de statii de benzina, restaurante, precum si afaceri în domeniul constructiilor, panificatiei, protectiei si pazei etc.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Reprezentantii Directiei Finantelor Publice Hunedoara considera ca singura solutie pentru recuperarea datoriilor acumulate de Compania Nationala a Huilei (CNH) Petrosani este declansarea procedurii de faliment, urmata de lichidarea companiei.
Combinatul ArcelorMittal Hunedoara a deschis, de la 1 martie, liste pentru disponibilizari voluntare si pentru filialele sale. Potrivit directorului general al ArcelorMittal Hunedoara, Remus Patan, in cele trei filiale ale combinatului - Mecanicasider, Electrosid si Constructsid - unde s-au deschis listele pentru disponibilizari voluntare, sunt angajati 231 de oameni.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlag - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
O cursa nebuna pe ruta Hunedoara - Bucuresti. ... Declaratie a lui Olivian Gotiu, tanarul care facea analize la Hunedoara cu 20 de ani sau mai mult inainte sa apara sistemele de azi:
În cadrul competitiei gazduite de Hunedoara, sportivele pregatite de profesorul Cristian Corneanu au obtinut doar doua victorii, ambele in fata reprezentantei judetului Teleorman. ... Acesta a deplasat la Hunedoara un lot alcatuit din urmatoarele jucatoare:
Marile canale de media il ajuta inventandu-i false teme, in timp ce 6500 de familii din Valea Jiului, Petrosani si Hunedoara asteapta dezastrul dupa ce Complexul Energetic Hunedoara a intrat in insolventa.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Echipele de salvare montane din judetul Hunedoara au pornit catre zona semnalata de apelant. ... Echipele de salvare montane din judetul Hunedoara au pornit, sambata, sa salveze mai multi turisti surprinsi de o avalansa in Muntii Retezat.
DANIEL de 37 de ani, din judetul Hunedoara, care, in urma verificarilor efectuate, a rezultat ca este urmarit in baza unui ordin emis de Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara, avand Mandat de Executare a Pedepsei cu Inchisoarea emis de Judecatoria Caransebes pentru comiterea infractiunii de inselaciune.
Un barbat de 32 de ani care a vizitat duminica Gradina Zoologica din Hunedoara a fost acuzat de un angajat ca ar fi smuls cornul unui caprior aflat in tarc pentru a-l lua ca trofeu.
Datoriile SNLO insumau, la sfarsitul lui 2010, aproape 449 de milioane de lei. ... pierderile nete ale CE Turceni pe 2010 sunt de 69,03 milioane de lei, desi in anul 2009 inregistrase un profit net de 21,3 milioane de lei.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
google-analytics.com