Cautare

55 de rezultate pentru "abc" (4.82 secunde)
Asa ca, domnule inca primar, matematica asta, o avea ' abc ' dar in interpretarea datelor bugetului local are mai mult...
Consiliul PNG-CD a aprobat si programul de guvernare, intitulat "ABC - Adevar, Bunastare, Credinta", ce contine un decalog cu cele 10 prioritati ale PNG-CD.
De-a lungul timpului a lucrat la Tele 7 ABC, Antena 1, Pro TV sau Romantica. Alegerile parriale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 vor avea loc in 25 aprilie.
Recomandam tuturor membrilor si simpatizantilor SCMD, in mod deosebit Birourilor Operative ale Filialelor, ca in perioada 4 - 13 iunie 2010 sa insiste si sa explice mai "convingator" sau mai "stimulativ" decat pana acum, tuturor deputatilor si senatorilor, indiferent de partid, care este abc-ul democratiei si la ce pot sa se astepte la viitoarele alegeri.
Problema este ca abc-ul diplomatiei prevede ca succesul unei negocieri il reprezinta consensul, consens care prevede ore, zile si uneori luni intregi de pregatire si discutii aplicate.
Noile firme autorizate sunt Ceccar - Romas, Omniasig - AGI, Omniasig - Asirag, Agras, BT Asigurari Transilvania si ABC Asigurari - Reasigurari, care se adauga listei autorizate anterior, care includea Asitrans, Omniasig, Asiban, Ardaf, Astra, Unita, Allianz-Tiriac, BCR Asigurari, Interamerican, Carpatica si Asirom.
Ghidul investitorului la Bursa cuprinde ABC-ul investitiei in actiuni, sfaturi referitoare la alegerea brokerului si alegerea companiei, date despre societatile de investitii financiare, interviuri cu jucatorii de pe piata, informatii despre obligatiuni, dar si despre futures pe actiuni.
Este vorba despre ABC Asigurari, Agras, Allianz-Tiriac, Ardaf, Asiban, Asigurarea Ceccar-Romas, Asirom, Asitrans, Astra, Asiban, BCR Asigurari, BT Asigurari Transilvania (fosta SAR Transilvania), Carpatica Asig, Interamerican, Omniasig- AGI, Omniasig-Asirag, Unita.
Este vorba despre societatile ABC Asigurari, Nationala, Euroasig, Petroas si Medas, societati care au infiintat recent Asociatia Asiguratorilor Mici si Mijlocii din Romania (ARMMA).
Dupa cum informeaza ABC News, Consiliul olandez pentru Sanatate anuntase anul trecut ca un studiu realizat la nivel mondial a demonstrat ca nu exista nici o "dovada clara" ca radiatiile produse de celulare si de emitatoarele radio-tv ar fi daunatoare organismului uman.
intreprinderi mijlocii - Paneurogal, intreprinderi mici - ABC, microintreprinderi - Lasane Prod „Am un sentiment de parca am fi la sfirsitul anului si am premia fruntasii clasei.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis ieri mentinerea autorizatiei de practicare a asigurarii obligatorii de RCA pentru societatile Ardaf, ABC Asigurari, Asitrans, Carpatica Asig, Interamerican si OTP Garancia.
"Era destul de complicat pentru mine sa angajez si contabila, sa am si angajati, sa cumpar si casa de marcat electronica fiscala si cantare electronice, care m-ar fi costat destul de mult la veniturile pe care le pot obtine cu ABC-ul pe care il am.
Ba, la magazinele de tip ABC, pretul lor este de 0,45 lei. Sindicatele din industria alimentara au comunicat si ele ca scumpirile anuntate pentru toamna reprezinta al doilea val de majorare a preturilor la produsele de baza.
Se poate incheia contractul de asigurare RCA cu oricare dintre societatile de asigurare autorizate (Allianz-Tiriac Asigurari, Asiban, Asirom, Astra, BCR Asigurari, BT Asigurari, Generali, Omniasig, Unita, Ardaf, ABC Asigurari-Reasigurari, Asitrans, Interamerican, OTP).
Prima etapa prevede elaborarea si publicarea de brosuri avand drept continut ABC-ul surselor de finantare pentru IMM; achizitii publice si ajutor de stat;
Departe de a promova exploatarea copiilor, cei de la banca olandeza cred in incurajarea antreprenorilor de la o varsta cat mai frageda si in a-i invata din timp despre bani, responsabilitate si ABC-ul afacerilor.
Astra, Platinum Romania, Groupama Asigurari, ABC Asigurari, Ardaf, Carpatica Asig, Certasig, City Insurance, Credit Europe Asigurari, Euroins, Generali si Grawe Romania.
A urmat, "Weekend abc", o productie de divertisment care avea loc in fiecare duminica, timp de patru ore. Apoi s-a "mutat" la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Calinescu, iar dupa Pro-TV la Antena1, de data aceasta inapoi "pe sticla".
Asiguratorii care fac acest lucru s-au reunit in Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), din care fac parte ABC Asigurari, Ardaf, Astra, Carpatica, Certasig, City Insurance, Credit Europe, Euroins, Generali, Grawe, Groupama, Platinum si Uniqa.
google-analytics.com