Cautare

55 de rezultate pentru "abc" (3.75 secunde)
Presa chineza noteaza ca, daca pana acum aviatia civila este dominata de Airbus si Boeing, patternul AB va deveni ABC, odata cu dezvoltarea C919.
Groupama Asigurari, Astra Asigurari, Platinum Asigurari, Uniqa Asigurari, Generali Asigurari, Ardaf, EuroiIns, Carpatica Asig, Grawe Romania, Credit Europe Asigurari, ABC Asigurari, Certasig si City Insurance.
Astra Asigurari, ABC Asigurari, Ardaf, Carapatica Asig, Certasig, City Insurance, Credit Europe Asigurari, Euroins, Generali, Grawe, Groupama, Platinum, Uniqua
ABC asigurari, Ardaf, Astra asigurari, Carpatica asigurari, Certasig , City insurance, Platinum asigurari, Credit Europ asigurari, Euroins, Generali asigurari, Grawe , Groupama, Uniqua.
vor fi comparabile cu veniturile din publicitatea TV in prime time ale celor mai mari retele de televiziune americane, ABC, CBS si NBC.
Este prietena buna cu alta vedeta TV, Mircea Badea, cu care a realizat in trecut emisiuni la Tele 7 Abc si Antena 1.
Harta categoriilor poate fi consultata aici: http://www.berariah.ro/upload_pics/harta-sala-abc.jpg
- ABC-ul iluminarii de OSHO, editura Pro Editura si Tipografie Traieste o experienta fara a o numi in vreun fel - OSHO - ZEN - TAROT de OSHO, editura Mix Jocul de carti transcendent al Zenului Intoarceti atentia de la ceea ce se intampla in exterior, pentru a putea intelege mai bine ceea ce se intampla in subconstient.
"Este vorba pur si simplu de un regim cu calorii putine, explica dieteticianul new-yorkaise, Tanya Zuckerbrot pentru ABC News. Doctorul Tanya Zuckerbrot subliniaza ca eliminarea kilogramelor este certa doar in unele zone ale corpului, ceea ce nu asigura alte alimente sau diete.
Un barbat in varsta de 51 de ani, care practica karezza cu sotia lui, a declarat pentru ABC News: "Creeaza un sentiment de atasament intr-o relatie, care e foarte greu de descries.
Intr-o prima etapa, respectiv in anul I, studentii sunt indrumati de catre cadrele didactice in vederea dezvoltarii abilitatii de comunicare cu pacientul, adica invata ABC-ul intocmirii unei anamneze corecte, care reprezinta baza informationala pentru stabilirea unui diagnostic clinic initial si constituie fundamentul pentru structurarea strategiei de evaluare paraclinica.
FARCAS) (Continuare) Obiect straniu deasupra silozului Reporterul David Ensor de la ABC News a intervievat mai multi martori ai incidentului.
In paralel a fost corespondent pentru Radio Europa Libera, realizator al unui talk-show la nou-infiintaul post TV Tele7 ABC si colaborator al ziarului romanesc LUMEA LIBERA, ce se publica la New York.
Rene Angelil, 73 de ani, a murit pe 14 ianuarie, la casa sa din Las Vegas, dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul, a declarat un reprezentant al celor doi, conform ABC News.
Totusi, potrivit ziarului spaniol ABC, au existat multe zvonuri de incest intre doi frati, de cand au fost fotografiati in anul 2000 sarutandu-se pe buze pe covorul rosu de la Oscaruri.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com