Cautare

4961 de rezultate pentru "a castigat geoana intradevar" (3.27 secunde)
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Ponta, Geoana sau amandoi? ... Opozitia tocmai a anuntat ca-l da afara de la sefia Senatului pe Geoana. Presedintele Ponta e suparat rau pe cel care l-a precedat la conducerea partidului.
Conferinta PSD Bucuresti desfasurata miercuri seara a fost un bun prilej pentru platit polite in partid. Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala.
ImpactNews publica avertismentul lui Victor Ponta catre Mircea Geoana: ... Atat are la dispozitie Mircea Geoana sa se hotarasca daca mai vrea sau nu in PSD. Ultimatumul a fost dat de insusi Ponta si vine la scurt timp dupa replica lui Geoana la interviul dat de presedintele PSD pentru Evz.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Bogdan Tiberiu Iacob explica, pe Inpolitics, cum l-au ajuns din urma pe Geoana propriile lucraturi. Mircea Geoana are de ales intre doua variante:
Ponta il impinge pe Geoana sa rupa PSD. Vanghelie de-abia asteapta Presedintele Senatului asteapta excluderea din partid pentru a demara o noua constructie politica.
Omul de afaceri a declarat, in primul interviu dupa alegerile prezidentiale, ca a crezut ca Mircea Geoana poate fi un presedinte excelent, dar a negat faptul ca el a intors rezultatul turului 2, fiind la baza succesului prezidentiabilului sustinut de PD-L.
Raluca Dumitriu si Marian Sultanoiu publica in Gandul un articol intitulat "Geoana a castigat Congresul mic. ... 'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
Dragnea si Nechita nu se vor la mana lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare. 'Viitoarea echipa de conducere a PSD va fi aleasa din randurile listei propuse de castigatorul sefiei PSD, cu singurul amendament ca acum ei pot rivaliza intre ei pentru o anumita functie.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Mircea Geoana e din ce in ce mai puternic in disputa cu Ion Iliescu. Desi imediat dupa Congres parea dispus sa-i acorde lui Iliescu presedintia de onoare a PSD drept consolare, acum nu vrea sa-i dea mai mult de o simpla sinecura in partid.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a atras mania liberalilor pentru ca a luat apararea presedintelui Traian Basescu pe tema subordonarii CSAT. Vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, l-a comparat pe Geoana cu "stimabilul Farfuridi".
Declaratiile din ultima perioada a familiei Geoana si a apropiatilor acesteia referitoare la faptul ca Traian Basescu a apelat la "flacara violet" si la "atacurile energetice" pentru a castiga alegerile prezidentiale submineaza pozitia de lider al PSD, si asa destul de subreda, a lui Mircea Geoana.
Geoana, intr-o scrisoare adresata membrilor CEx al PSD:
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Prima parte a acestui intericu o puteti citi in continuare.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Partea a doua a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... Pentru ca alminteri a fost un mare succes.
Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, considera nefiresc ca "detractorii" sai, care nu s-au implicat in campania electorala pentru prezidentiale, ii contesta postul de presedinte al partidului si ii critica echipa.
Victor Ponta a castigat alegerile pentru sefia PSD. El a obtinut mai multe voturi decat contracandidatul sau, Mircea Geoana. Potrivit rezultatelor oficiale, Victor Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Mircea Geoana a avut 781 de voturi. ... Lupta dintre cei doi a fost una stransa.
google-analytics.com