Cautare

1868 de rezultate pentru "34" (2.55 secunde)
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Piata materialelor de constructii si a imobilelor ar putea creste spectaculos in urmatoarele cateva luni, daca estimarile specialistilor in domeniu se confirma.
Plenul Camerei si-a exprimat ieri votul final pentru un calup de 54 de legi, din care a adoptat doar 10, a respins 34, iar 11 initiative legislative le-a retrimis la comisie spre a fi redezbatute, deoarece nu au intrunit numarul suficient de voturi pentru a fi aprobate sau respinse.
Prin proiectul de buget pentru anul 2007, pentru asigurari si asistenta sociala sint propuse fonduri de 11,2 miliarde de euro, reprezentind 10,34% din PIB", a mai aratat Strunga.
Venit la Tribunal impreuna cu alte zece persoane, Talpes a depus mai multe kilograme de documente, printre care listele cu 125.000 de semnaturi de sustinere, din 34 de judete si din randul romanilor plecati in Austria.
Pe locul patru in topul celor mai credibile personalitati politice se afla deputatul independent Mona Musca cu 34 la suta din optiuni, urmat de premierul Calin Popescu-Tariceanu cu 29% si presedintele PSD, Mircea Geoana, cu 27%.
Lupta pentru mentinerea in functie a primarului din comuna doljeana Intorsura devine din ce in ce mai apriga. In timp ce organizarea scrutinului pentru demiterea edilului-sef pare din ce in ce mai aproape, reprezentantii PNL sustin ca o mare parte din semnaturile pentru referendum nu sunt valabile.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a emis un ordin de incetare a mandatului primarului localitatii Namoloasa, Valerian Todita.
34 de voturi "pentru", 27 "impotriva" si 2 abtineri. ... 34 de voturi "pentru", 29 "impotriva" si o abtinere. ßedinta a fost suspendata in cele din urma.
DADL nu explica nicaieri motivele care au stat la baza alegerii unei astfel de metode, tinand cont de faptul ca negocierea fara publicarea prealabila a unui anunt de participare este permisa doar in cazuri speciale, cum ar fi extrema urgenta, dupa cum stipuleaza OUG nr.34/19.04.2006.
Autoritatea Nationala pentru Turism a trecut de ieri in subordinea Cancelariei primului- ministru, dupa ce un proiect de lege initiat in acest sens a fost votat de Camera Deputatilor.
Presedintele Traian Basescu (34,8%) si liderul PSD Mircea Geoana (17,7%) sunt considerati cei mai potriviti lideri pentru a conduce Romania dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, releva un sondaj omnibus realizat de Data Media.
Pana in prezent, finantarea era realizata in proportie de 34% de catre bugetul de stat, 33% de bugetul local si restul de 33% de asociatiile de proprietari.
Potrivit sondajului realizat de Institutul TNS Sofres pentru cotidianul Le Monde si postul de radio privat RTL, 34% dintre francezi considera ca ideile lui Le Pen sunt "inacceptabile", fata de 39% in decembrie 2005, 42% in noiembrie 2003 si 48% in martie 1997.
Traian Basescu ar fi preferat de 34,4% pentru fotoliul de presedinte, Corneliu Vadim Tudor de 9,9% Gerge Becali de 9,1%, Mircea Geoana de 7,3%.
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Potrivit sursei citate, din cele 34.590 de persoane cu drept de vot din cele trei localitati harghitene 22.061 si-au exprimat opinia in timpul referendumului, ceea ce reprezinta 63,78%.
34/2006 ii permitea sa faca acest lucru. Pana cand nu se va rezolva contestatia nu vom putea semna contractul cu firma castigatoare.
Odata cu aderarea Romaniei si Bulgariei, Uniunea Europeana va avea 27 de membri, iar datele statistice se vor schimba dupa acest moment, arata Reuters, citat de NewsIn.
Consiliul European, care reprezinta statele membre, a confirmat, in scris, numirea in functie a celor doi comisari, extinzand astfel numarul portofoliilor din cadrul Comisiei Europene la 27.
google-analytics.com