Cautare

13064 de rezultate pentru "04 04 2009 desi a scos la vanzare" (3.86 secunde)
35 de societati doljene înca se afla în portofoliul statului, iar la alte 58 de firme au fost reziliate contractele de vânzare-cumparare.
Cateva sute de proprietati, in mare parte rezidentiale, au ajuns in posesia institutiilor finantatoare dupa esecul procesului de vanzare directa in perioada executarii silite, iar in viitor numarul caselor preluate de banci va urca la cateva mii, spun consultantii Coldwell Banker Affiliates of Romania "Estimam ca bancile vor prelua cateva mii de case si de apartamente, dupa ce au intrat deja in posesia catorva sute.
Ce produse pot fi gasite la reduceri Intre datele de 15 ianuarie si 15 aprilie din fiecare an, comerciantii care au notificat autoritatile pot sa-si lichideze stocurile cu articole specifice sezonului rece, astfel ca practica reduceri substantiale numite generic soldari de iarna.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. ... Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro.
Modul in care inteleg institutiile financiare sa recupereze debitele restante de la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Vin Viticola si pentru Pomicultura Murfatlar, aflata in procedura de executare silita, nu respecta in totalitate prevederile legale.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie:
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Compania T-Mobile USA va scoate la vanzare in luna august un nou smartphone ce utilizeaza sistemul de operare Android, dezvoltat de Google Inc., si care va intra in competitie cu ultimul iPhone al celor de la Apple si cu Palm Pre, informeaza Yahoo News citand Reuters.
Oficialii Avioane Craiova spun ca statul demareaza astazi negocierile cu italienii de la Alenia Aeronautica, pentru vanzarea societatii. Pe 17 aprilie expira oferta de vanzare. ... Societatea se afla in pragul insolventei din cauza datoriilor catre creditori si a lipsei de contracte.
Stradutele plecau toate din acelasi punct, hanul la care poposeau caravanele, in ceea ce era, de bunaseama, centrul catunului, apoi serpuiau spiralat, fiecare in legea ei, ca trei tentacule uriase. ... A intrat in cea dintai pravalie.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
Adrian Tutuianu, senator PSD, a sustinut o declaratie politica in Senat intitulata "Din ciclul: ... PRESEDINTELE SI-A REVENIT IN SIMTIRI.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul petrolului a scazut, rusii ieftinesc gazul, dar preturile in tara raman aceleasi. ... Pretul gazelor se raporteaza la pretul petrolului si al derivatelor acestuia pe plan mondial. Pana la mijlocul anului trecut, pretul petrolului atinsese cotatii-record de 150 de dolari pe baril.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. Conform INS, PIB-ul Romaniei a scazut cu 8,8% fata de aceeasi perioada a anului 2008.
google-analytics.com