Cautare

4405 de rezultate pentru "teslaru ion" (3.05 secunde)
Ion Iliescu a lansat in premiera, la Oltenita, volumul "Romania si lumea la confluenta secolelor XX si XXI".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, sustine ca nu a avut nici o relatie personala cu omul de afaceri sirian Omar Hayssam si nu el decidea, ca fost sef de stat, cine insotea delegatiile oficiale in vizitele sale in diferite tari.
Ion Iliescu considera ca in fata PD-L care a devenit un partid paramilitarizat, in fata atacurilor la adresa Parlamentului, e nevoie de adunarea fortelor, crearea unei platforme nu numai pentru partid, ci si pentru tara.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, publica pe blog un text intitulat "Precizari", in legatura cu candidatura lui Adrian Nastase la sefia PSD.
Intalnirea de la Brasov criticata de Ion Iliescu Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata, pentru Mediafax, ca reuniunea social-democratilor de la Poiana Brasov este "nepotrivita".
Marian Sarbu, Ilie Sarbu, Corina Cretu, Rovana Plumb, Ion Vasile, Ion Stan, Lia Olguta Vasilescu, Iulian Iancu, Nicusor Constantinescu sau Ana Birchall.Dintre apropiatii lui Ponta au fost alesi vicepresedinti doar Titus Corlatean, Valeriu Zgonea, Robert Negoita.Primii dezertori din era PontaIn ciuda repetatelor apeluri la unitate, ieri s-au inregistrat si primele dezertari din partid.
Comitetul Executiv National al PSD a aprobat, joi, constituirea a 31 de departamente ale partidului, Adrian Paunescu, Bogdan Niculescu Duvaz, Nicusor Constantinescu, Victor Surdu, Olguta Vasilescu, Ion Vasile, Octavian Stireanu fiind printre cei care vor conduce aceste departamente.
Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a donat recent mai multe obiecte frumoase, primite de la presedinti de stat, dar si de la alte personalitati din diverse domenii, Muzeului Senatului. ... Printre obiectele donate de Ion Iliescu se numara:
Ironizat pe nedrept pentru modul sau de exprimare in limbi straine, Ion Iliescu si-a asumat, ieri in BPN, rolul de traducator. ... La auzul frazei "Ma bucur de participarea la aceasta reuniune (a BPN) a domnului presedinte Ponta", Ion Iliescu a intervenit si a corectat versiunea interpretului:
Cum joaca Basescu si Antonescu ping-pong cu Ion Iliescu. ... Crin Antonescu ataca PSD, sustinand ca nu este capabil sa scape de influenta fondatorului sau, Ion Iliescu. ... Dupa Traian Basescu, si Crin Antonescu pare a avea o problema cu Ion Iliescu.
Cum joaca Basescu si Antonescu ping-pong cu Ion Iliescu. ... Crin Antonescu ataca PSD, sustinand ca nu este capabil sa scape de influenta fondatorului sau, Ion Iliescu. ... Dupa Traian Basescu, si Crin Antonescu pare a avea o problema cu Ion Iliescu.
Inpolitics informeaza ce au discutat Shimon Peres si Ion Iliescu la intalnirea tete-a-tete. ... 'Pe langa programul oficial care a cuprins intalniri cu inalti demnitari ai statului, presedintele Israelului, Shimon Peres a tinut mortis sa aiba o discutie foarte discreta, intre patru ochi, cu fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Intalnire la varful social-democratilor pentru a vedea daca Geoana si Toma mai "continua" in PSD Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri, dupa BPN, ca, impreuna cu Adrian Nastase si cu Ion Iliescu, se va intalni saptamana viitoare cu Mircea Geoana si cu Ion Toma pentru a vedea daca acestia mai "continua" in PSD, potrivit Mediafax.
Ion Iliescu nu considera obligatorie participarea Romaniei la conflictul din Libia. Participarea Romaniei la actiunile militare din Libia nu este obligatorie, pentru ca tara noastra nu are forta necesara pentru astfel de interventii, considera fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD.
Octav Cozmanca, Tudor Mohora si Ion Sasu, fosti lideri ai PSD, aripa descendenta din PCR, alaturi de Ioan Toma, ultimul sef al Uniunii Tineretului Comunist, pun la cale un nou partid de stanga. ... Ion Toma va fi liderul formatiunii, iar lansarea va avea loc la inceputul lunii mai.
Senatorul Ion Toma s-a inscris in UNPR Senatorul Ion Toma s-a inscris luni in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si va activa in cadrul grupului UNPR din Senat.
Iliescu a creat un stat limitat, Ponta fuge de revizuirea Constitutiei, Antonescu sa demisioneze Presedintele PDL Emil Boc a le-a spus sambata tinerilor PDL ca Ion Iliescu a creat un stat limitat, ca guvernarea PDL incearca sa "demanteleze" statul creat de Ion Iliescu si de PSD si a aratat ca liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta "fug tot mai mult" de revizuirea Constitutie Boc a vorbit la Conventia Nationala a organizatiei de tineret, criticandu-i pe liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta pentru faptul ca nu doresc revizuirea Constitutiei si a spus ca Antonescu trebuie sa-si dea demisia.
Ion Iliescu: ... sunt niste masuri de austeritate Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, la Baia Mare, ca actuala guvernare ia decizii care sunt in defavoarea cetateanului, dar si a statului.
Ion Iliescu: ... Cunosteam doar doi, pe poetul Ion Alexandru si inca un baiat. ... Vor trece ani pana se va forma o generatie de politicieni cu aceeasi soliditate", a declarat Ion Iliescu la Realitatea TV.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
google-analytics.com