Cautare

2842 de rezultate pentru "stoicescu alexandru negru voda" (2.80 secunde)
Istoria clipei s-a asezat, astazi, pentru profesorul si scriitorul Alexandru Brad, in liturghia eternitatii Clopotele au batut, astazi, 2 martie 2019, in sambata sfanta a Mosilor de Iarna, la Panade, in Alba, intr-un vechi sat de pe malul Tarnavei, a pomenire si a ruga pentru adormitii de-a pururi, in randul carora si-a aflat locul vesniciei, la hotar de primavara, si cunoscutul scriitor Alexandru Brad, profesor pentru zeci de jurnalisti care au semnat si continua sa semneze in presa ultimelor 3-4 decenii.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
Dupa ce s-a pensionat, la inceputul anului 2017, Andrei Alexandru a postat un mesaj pe Facebook. ... Andrei Alexandru: ... Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
de 40.000 de euro si doua microbuze Comisarul-sef Petrisor Alexandru, seful Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Sectiei Regionale Transporturi Craiova, si subinspectorul Mihai Ardelean, subalternul lui Alexandru in cadrul aceluiasi birou, au intrat in atentia oamenilor legii pe 24 februarie, cand un craiovean a formulat un denunt impotriva celor doi la Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj.
Alte localitati mari in care s-a ajuns la turul 2 sunt Negru Voda (PD-L-istul Petre Urziceanu se bate cu pesedistul Ion Nicolin), Techirghiol (unde democrat-liberalul Florea Constandin se dueleaza cu liberalul Adrian Stan), Castelu (un alt caz de neimaginat, primarul Nicolae Anghel, care spera la 70-80%, ajungand sa lupte in turul 2 cu pesedista Paraschiva Mocanasu), Deleni (PD-L-istul Dan Anica vs.
Astfel, orasul Negru Voda va mai fi inca un mandat in grija lui Ion Nicolin (PSD) care a obtinut 1.691 de voturi, in vreme ce contra-candidatul sau, Petre Urziceanu (PDL) a obtinut 1.113 voturi.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Gheorghe Albu, a optat pentru colegiul cu numarul 3, care cuprinde orasul Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia.
Andreea Marin (a luat obiecte pentru casa din zona Campinei), Andreea Banica (a luat mobilier pentru dormitoare plus tot felul de rafturi, canapele, fotolii), Mihaela Radulescu (a luat rafturi si accesorii, casete din piele pictata), Virgil Iantu (a luat canapele din zambila de apa), Andreea Mantea, Mihaela Tatu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gainusa, Luminita Anghel (si-a mobilat casa de la noi), Daniela Condurache, Gianina Corondan, Madalina Manole, Dan Negru, Clara Rotescu, Cristina Herea, Urania, Gabriela Vranceanu Firea, Catalin Botezatu, Oana Turcu si Cristian Brancu, Ana Maria Prodan, Mihaela Borcea, Doina Levintza, Corina Voicu, Catalin Maruta, actorul Ion Haiduc si omul de afaceri Cristian Tantareanu.
urmeaza colegiul Ovidiu-Basarabi-Castelu, spre sudul judetului, posibil sa cuprinda si Negru Voda;
Casa Baratheon are pe blazon un cerb negru incoronat, pe un camp auriu, iar deviza sa este A noastra este furia. ... are pe blazon un kraken auriu pe un fundal negru, iar deviza sa este Noi nu semanam.
Solul era plan si negru ca bitumul. ... In dreapta sa, la circa 10 metri, statea un negru atletic, perfect gol, inalt de circa 1,90 metri, cu parul scurt.
Premierul Emil Boc a cerut parlamentarilor sa accepte promovarea noului Cod al Muncii prin angajarea raspunderii, sustinand ca modificarile propuse vor reduce cazurile de munca la negru si vor majora veniturile atrase din taxe varsate la buget, ca urmare a incheierii mai multor contracte de munca.
Munca la negru este un fenomen din ce in ce mai infloritor in orasul Constanta.
Industria constructiilor si cea a serviciilor imobiliare sunt dominate de munca la negru si reprezinta principala forma de concurenta neloiala ce poate fi interpelata si ca ajutor de stat, sunt de parere specialistii din domeniul imobiliar.
Lipsa muncitorilor din constructii, sesizata de firmele care lucreaza legal, este determinata de faptul ca multi dintre muncitori lucreaza la negru pentru alte firme care ii platesc mai bine.
Patronatul Romconstruct a depus o plangere la Consiliul Concurentei, Ministerul Finantelor si Inspectoratul de Stat in Constructii cu privire la firmele care vand betoane, mortare si sape "la negru", se arata intr-un comunicat al Compirom.
"Reducerea TVA-ului la preturile de baza, in special la cereale, ar avea ca efecte cresterea incasarilor la bugetul de stat, pentru ca o mare parte a tranzactiilor cu cereale se face la negru, din cauza TVA-ului pe care trebuie sa-l plateasca firmele.
Fie pentru ca nu cunosc legislatia in vigoare, fie pentru ca incearca sa ocoleasca aplicarea ei, tot mai multe firme folosesc angajati la negru Cu toate ca risca atat amenzi usturatoare (10.000-20.000 de lei), cat si dosar penal, zeci de angajatori din Dolj continua sa foloseasca personal fara a intocmi forme legale de angajare.
Intreaga escapada a fost organizata chiar de Dan Negru si sotia sa, Codruta.
google-analytics.com