Cautare

5020 de rezultate pentru "stoica ion" (4.58 secunde)
Cum Valeriu Stoica este cel care, de luni bune, fitileste cat poate „regimul” Tariceanu si pledeaza ba pentru unificarea cu PD, ba pentru formarea unei aliante cu PNTCD, este foarte probabil ca tot el este si „catalizatorul” liberalilor nemultumiti de modul in care a evoluat - sau involuat?
Quintus, respectiv Stoica Cert este ca Stolojan poate, din actuala postura, sa se implice pana peste urechi in ghiveciul liberal - actiune pentru care si-a si declarat public intreaga disponibilitate. ... Stolojan pe Valeriu Stoica iar Tariceanu pe Mircea Ionescu Quintus.
Pro si contra Liberalii ar prefera ca noua formatiune sa aiba o structura federativa, asa cum propunea Valeriu Stoica, insa cei cu vechime in partid - precum Mircea Ionescu Quintus sau Radu Campeanu - au protestat fata de aceasta idee si au amenintat cu demisia.
Pedepsele dictate de Curtea de Apel Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Pedepsele cerute de procurorii DNA la recursul de la ICCJ Ioan Becali - de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;
"Sunt pozitii, ca de exemplu cea a lui Valeriu Stoica, care atunci cand a fost ministru si lider al PNL avea o credibilitate de 3%, iar acum vine si comenteaza ca partidul nu este condus bine.
In conferinta de presa organizata alaturi de Mona Musca si Valeriu Stoica, Stolojan a acuzat conducerea PNL ca a recurs "la adevarate manevre bolsevice de dezinformare" si i-a cerut sa restabileasca unitatea si democratia interna a partidului pentru evitarea unei crize majore.
Valeriu Stoica, fostul lider liberal, considera ca Gruparea Patriciu-Tariceanu - Olteanu este o adevarata "Coloana a cincea" a PSD si PRM, care a actionat si actioneaza pentru discreditarea PNL.
"Inca din 1997, Sfantul Sinod si-a facut publica pozitia fata de acest subiect, precizand ca nu este impotriva deschiderii dosarelor clericilor din arhiva fostei securitati, dar vrea ca acest proces sa se desfasoare in spiritul adevarului si al dreptatii'', a adaugat Stoica.
La inceputul sesiunii parlamentare de toamna, cei doi au pierdut sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile detinute la comisiile permanente, ei comentand defavorabil deciziile luate prin vot de PNL, in special cele privindu-i pe Mona Musca, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Pasibili de sanctiuni Pe de alta parte, deputatul liberal Emilian Francu a declarat pentru NewsIn ca, in mod cert, Valeriu Stoica va fi exclus in cel mai scurt timp din partid.
Co-autorul Platformei Liberale, Valeriu Stoica, a declarat ca intentia grupului "Stolojan-Stoica" nu este aceea de a rupe PNL in doua, ci, din contra, ar vrea ca partidul sa devina un actor principal in procesul de unificare a fortelor de centru-dreapta din Romania.
"Calitatea de membru al PNL este incompatibila cu adeziunea la platforma Stolojan-Stoica. ... Stolojan si Stoica au avansat ideea ca preluarea ad-interim a presedintiei PNL de catre Gheorghe Flutur este singura garantie ca un Congres extraordinar va permite desfasurarea unei competitii oneste, la adapost de manipularile curentului "petroliberal".
Grupul de initiativa pentru unitatea PNL, condus de ministrul Gheorghe Flutur, va avea astazi o intalnire oficiala cu reprezentantii platformei Stoica - Stolojan. ... "Cine nu e cu noi e impotriva noastra!" Calin Popescu Tariceanu i-a invitat pe toti cei care sustin gruparea Stoica - Stolojan sa plece din PNL.
Dupa intalnirea de luni seara dintre initiatorii Platformei liberale, Stolojan-Stoica, si semnatarii Apelului la unitate liberala, condus de Gheorghe Flutur, aripa disidenta din PNL s-a intarit, Flutur devenind al treilea om de forta al echipei care se opinteste din rasputeri sa-l dea jos pe liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Platformistii nu renunta la recuperarea PNL La randul sau, si fostul presedinte liberal Valeriu Stoica a infirmat ieri zvonurile privind aparitia unui nou partid si a subliniat ca liderii Platformei Liberale nu au renuntat la obiectivul de a recupera PNL.
"In toata strategia aceasta a PLD eu vad doar mana lui Viorel Stoica.
Theodor Stolojan si Valeriu Stoica au fost acuzati ca au incercat, in ultimii doi ani, sa impuna o dictatura a minoritatii in cadrul PNL, respectiv sa "ucida" democratia interna din partid.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur, Mircea Iustian si Radu Feldman Alexandru au acuzat din nou practicile presedintelui liberal, aratand ca in orice tara democratica un premier pus in situatia in care a fost pus Tariceanu ar fi demisionat pe loc.
Valeriu Stoica, membru al conducerii provizorii a PLD, declarase, joi, ca ICCJ a respins contestatia facuta de PNL fata de semnul electoral depus de PLD pentru alegerile europene. PLD a depus, in 20 februarie, la Biroul Electoral Central, semnul sau electoral pentru alegerile parlamentare europene, a precizat Stoica.
Primul Congres PLD a consfintit trioul Stolojan-Flutur-Stoica la conducerea partidului. ... Oficializarea trioului Stolojan-Flutur-Stoica Alegerea structurii de conducere a partidului nu a fost marcata de surprize.
google-analytics.com