Cautare

5020 de rezultate pentru "stoica ion" (2.76 secunde)
Mai simplu de demis Guvernul si de dizolvat Parlamentul PLD a prezentat, la dezbaterea organizata despre postaderare, o propunere de organizare administrativ-teritoriala in viziunea lui Gheorghe Flutur si una de revizuire a Constitutiei in viziunea lui Valeriu Stoica.
Liderul PLD Valeriu Stoica a declarat ieri ca liberal-democratii doresc coalizarea dreptei romanesti alaturi de PD si le-a transmis democratilor ca trebuie sa aleaga daca mai raman in Alianta cu PNL sau se delimiteaza de liberali.
Senatorul de Sibiu Ilie Stoica, care a fost exclus din PC dupa sustinerea presedintelui Traian Basescu la referendum, si-a anuntat ieri, in sedinta de plen, afilierea la grupul parlamentar al PNL.
Liberal-democratul Valeriu Stoica a reluat ieri, la cateva ore dupa semnarea protocolului PD-PLD, tema schimbarii formei de guvernamant in Romania. ... Pentru actuala criza institutionala nu sunt de vina persoanele, ci Constitutia, modul in care au fost concepute aceste institutii", a comentat Stoica.
Potrivit lui Valeriu Stoica, Partidul Liberal Democrat este pregatit pentru cazul in care social-democratii vor depune o motiune de cenzura si a stabilit ca va vota la vedere in favoarea acesteia.
Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, Valeriu Stoica, a anuntat ca intentioneaza sa o sfatuiasca pe Mona Musca sa ceara in justitie revizuirea deciziei CNSAS, potrivit careia aceasta a facut politie politica.
'De ce crede Valeriu Stoica ca s-ar putea sa existe "momente mai tensionate" in PDL' Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat miercuri la Radio France International ca se asteapta la momente tensionate in partid in perioada urmatoare, dar crede ca ele nu vor pune in pericol unitatea acestuia.
Tandemul Stefan Stoica - Marinica Dinca a luat locul echipei ideale Marian Jean Marinescu - Constantin Popeci, care au declinat ofertele. ... Cu 179 de voturi din 186, filiala a decis sa-l nominalizeze pe Stefan Stoica drept candidat la sefia Consiliului Judetean (CJ) Dolj.
Septimiu Stoica, actualul presedinte al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a anuntat luni ca isi va da demisia din aceasta functie. Totodata, Septimiu Stoica propune si unificarea functiilor de presedinte si director general la BVB.
Ianis Stoica a primit o oferta. Gigi Becali a declarat azi ca este pentru Ianis Stoica, iar managerul general FCSB, MM Stoica, a confirmat ce a spus latifundiarul din Pipera, in direct, la TelekomSport. Ianis Stoica a ajuns in presa internationala dupa prestatiile bune din acest sezon la FCSB.
Mihai Stoica a avut un mesaj dur pentru cei care l-au criticat pe Mirel Radoi, dupa ce Romania a facut doar 0-0 cu Islanda si a picat pe locul 3 in grupa, cu o etapa inainte de finalul preliminariilor.
Procurorul de caz Alina Stoica intocmise un rechizitoriu in care singurul trimis in judecata era Rudel Obreja. ... Pur si simplu, Mariana Alexandru a intocmit un referat de respingere a rechizitoriului care a pulverizat-o pe Alina Stoica. ... De altfel, Alina Stoica a parasit DNA la citeva zile.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
"Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
google-analytics.com