Cautare

1470 de rezultate pentru "stamate tudor" (4.34 secunde)
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. ... Vadim Tudor:
Cine era Tudor Vladimirescu- Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor! Conducatorul miscarii revolutionare din 1821, Tudor Vladimirescu, s-a nascut pe la 1780 in satul Vladimiri (judetul Gorj), dintr-o familie de mosneni.
Asta am simtit aseara, in foaierul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Capitala, cand m-am dus sa-mi iau ramas-bun de la actrita Cristina Stamate. ... Va indemn sa va rugați mult pentru Cristina Stamate. ... Preotul a citit pentru sufletul Cristinei Stamate din Evangheliile de Inviere.
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... - Eu inteleg sa fim deposedati in acest joc de minge prin alunecare, dar nu prin "dare la glezna" Constantin Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Tudor Marcu: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor:
Pe de alta parte insa, avocatul membrilor Asociatiei PAS, Alexandra Stamate, ne-a declarat ca fostul actionar majoritar ar fi incercat sa patrunda cu forta in societate, desi nu si-a castigat acest drept.
(STELA POPESCU - extras din prefata cartii Femeia Hopa-Mitica, autor Cristina Stamate) Cei de la Teatrul de Revista Constantin Tanase au hotarat sa inceapa anuntul acestei vesti napraznice, venita imediat dupa tragedia ce s-a abatut, tot napraznic asupra colectivului teatrului, dar si asupra tuturor romanilor, cu gandurile actritei Stela Popescu.
AmosNews / Vadim Tudor s-a dus / Autor: Stelian TANASE Cu Vadin Tudor moare o epoca. ... Vadim Tudor a reprezentat destul de exact latura propagandist-securista e vechiului regim.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. ... Vadim Tudor arunca in aer PPRM. ... Vadim Tudor spune ca Anghel Stanciu si liderul partidului, Corneliu Ciontu, au avut o "tentativa de puci", insa actiunile presedintelui de onoare si ale "juntei" sale arata tot la fel.
Consiliul National al Partidului Romania Mare, reunit la sfirsitul saptaminii trecute, a hotarit ca liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, sa devina presedinte onorific iar noul presedinte sa fie Corneliu Ciontu.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... Tudor Giurgiu Un etaj mai jos (Romania â€" Franta - Suedia -Germania) Producator: ... Radu Muntean Cel mai bun regizor (lungmetraj) Dan Chisu - Bucuresti Non-Stop Tudor Giurgiu - De ce eu?
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Prof dr Tudor precizeaza:
Tot in martie au fost atestate si sase produse din carne (Carnati trandafir Tudor, Carnati oltenesti Tudor, Caltabos Tudor, Drob Tudor, Toba Tudor si Bucati la garnita).
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon.
google-analytics.com