Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (3.11 secunde)
Daca cineva trage un scaun la alta masa, ceilalti clienti care doresc sa serveasca masa stau in picioare si asteapta la rand la scaune", a declarat Misirgic.
Operatorii de taximetrie din Galati au in prezent cele mai mici tarife din tara si cu toate acestea niciunul nu se indura sa mareasca pretul pentru a nu pierde din clienti pe principiul "sa-si rupa gatul mai intai vecinul".
Basescu a remarcat faptul ca Guvernul dovedette un "apetit" pentru a trimite oameni incompetenti si clienti politici pentru a fi consuli.
Pentru ca vanzarile scad, comerciantii de electrocasnice incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a nu-si pierde din clienti.
Legea referitoare la creditul pentru consum, gandita de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) in colaborare cu BNR, stabileste mai multe drepturi si obligatii pentru creditori si pentru clienti, in functie de natura creditelor de consum pe care le reglementeaza.
Si cum astfel de clienti poseda o cultura bancara solida, bancile au fost nevoite, pentru atragerea lor, sa-si puna serios mintea la contributie. Incepand cu 2004 bancile din Romania au inceput batalia pentru atragerea de clienti bogati si au lansat primele oferte de tip private-banking.
In acest sens, trebuie precizat faptul ca legislatia romana actuala prevede un regim foarte strict de triere de catre operatorii de salubritate a gunoaielor preluate de la clienti, deseurile din categoria celor industriale (provenite si din activitatea de exploatare a navelor) urmand a fi depozitate si neutralizate doar in incineratoare ecologice.
Dovedind o atitudine dispretuitoare nu numai fata de reprezentantii presei, dar si fata de proprii sai clienti, managerul de la TSI abia a catadicsit sa se uite pe acceptul scris al asiguratorului in care acesta confirma plata prestatiilor efectuate de angajatii service-ului Renault.
Bancile straine care nu au o sucursala sau filiala in Romania vor putea opera pe piata interbancara, iar intermediarii vor stabili prin norme interne modalitatile de transmitere a ordinelor de la clienti, fiind permisa si utilizarea mijloacelor electronice.
Banca Ţiriac Banca Ţiriac nu va avea program de lucru cu publicul in zilele de 30 iunie si 1 iulie, iar tran-zactiile ale caror scadente sau date de valuta vor fi zilele de 30 iunie si 1 iulie 2005 va trebui solicitate de clienti pina pe 29 iunie, au anuntat, reprezentanti ai bancii, intr-un comunicat.
Contractul de superficie incheiat de clienti cu MTS Leasing ii ofera finantatorului german drept de proprietate asupra cladirii construite si drept de folosinta asupra terenului.
Acesta afirmatie vine dupa ce directorul general al Biroului de Credit, Serban Epure, a declarat pentru acelasi post de radio, ca potrivit evaluarilor de la sfirsitul primului trimestru al anului, circa 160.000 de clienti ai bancilor comerciale, persoane fizice, nu au onorat la timp creditele (dintre acestia 136.000 sint restantieri la o singura banca, iar 24.000 de clienti sint restantieri la doua sau chiar la mai multe banci).
Exista acest risc, dar mizez pe bancile serioase, cu gindire strategica si implicate in economie, care au grija de clienti lor si pe partea de creditare, si la depozite.
Banca are un portofoliu de cinci milioane de clienti, cu un milion mai mult fata de finele lui 2003. ... „Cresterea calitativa sustenabila a fost acompaniata de o accelerare a cresterii organice, confirmand realismul si flexibilitatea strategiei noastre si creand valoare pentru organizatie, actionari si clienti.
Specialistii apreciaza ca masura impusa de CNA nu va avea un impact puternic in industria auto romaneasca, intrucat cei mai multi clienti iau in calcul tot pretul, fara taxe.
Comerciantii vor preturi mici pentru clienti Un comerciant poate ajunge sa ofere preturi mai mici decat un hypermarket apeland la diverse metode.
Marketing agresiv Administratia CNH a anuntat ca, de anul viitor, politica de vanzari la nivelul companiei se va schimba radical, in sensul cresterii cat mai mult a numarului de clienti.
Pe de alta parte, potrivit "Financial Times", FMI are dificultati in finantarea activitatii sale, din lipsa de clienti, situatie care poate conduce chiar la un "faliment" al institutiei monetare.
"Daca nu avem clienti, macar sa nu ne pierdem timpul", ne zice barbatul din fata noastra, pe care-l astepta un carton aburind plin cu mititei, alaturi de care trona ditamai bardaca plina cu bere.
"Deocamdata, noi suntem la inceput cu aceste servicii, practicam preturi mai mici si oferim calitate ca sa ne atragem clienti. ... Aceasta deoarece foarte multi clienti prefera service-uri modeste cu servicii pe masura, din cauza ca sunt foarte ieftine.
google-analytics.com