Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (3.11 secunde)
Daca pana acum creditele imobiliare erau "armele" cu care unitatile bancare ieseau la adunat clienti, in aceasta perioada depozitele bancare au trecut in prima linie de atac.
Pentru a nu ramane in urma, multi dintre administratorii de baruri si terase au decis la randul lor ca evenimentul devine mai profitabil daca ai si clienti mai multi decat concurenta. ... Au adaugat la aceste investitii si oferte care sunt mai mult decat avantajoase pentru clienti.
Contoarele au fost achizitionate tot in numele celor trei filiale de distributie aflate inca in proprietatea statului(celelalte - Electrica Muntenia Sud, Electrica Banat, Electrica Dobrogea, Electrica Moldova si Electrica Oltenia - au fost preluate in decursul anilor 2004-2006 de companiile Enel, EON si CEZ).Potrivit datelor oficiale, Electrica Muntenia Nord eserveste 1,2 milioane de clienti, carora le-a vandut in 2007 peste 3,9 milioane de MWh.
In prima faza, compania si-a propus sa atraga clienti dintre cei care au deja conturi deschise la Banca Comerciala Romana (BCR), membra a grupului Erste. ... Dupa primul an de activitate, compania tinteste sa atraga intre 200.000 si 250.000 de clienti.
Distribuitorul de gaze Distrigaz Sud renunta la serviciile Postei Romane privind incasarea facturilor la gaze de la clienti, oficiile postale fiind inlocuite de la 1 august cu ghiseele Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si cu unitatile PayPoint."Noile modalitati de incasare a facturilor sunt parte integranta a procesului de modernizare a Distrigaz Sud", se arata intr-un comunicat al companiei.Pentru plata facturilor la PayPoint si la Banca Centrala Cooperatista, clientii Distrigaz Sud dispun de 900 de unitati.Alte modalitati de plata a facturilor catre Distrigaz Sud sunt prin debit direct, prin intermediul bancilor BCR, BRD, ING, Raiffeisen Bank, Romexterra Bank, Banca Transilvania si UniCredit Tiriac, la caseriile companiei, la agentiile bancare BRD, Romexterra sau automatele CitiBank, cu cardul la bacomatele BRD, BCR si Romexterra si online, pe pagina de Internet a companiei.Distrigaz Sud a fost privatizata in 2005, cand a fost cumparata de Gaz de France.
Zarzavagiii sustin ca in cele doua saptamani de cand si-au mutat tarabele au pierdut din clienti, iar vanzarile lor au scazut chiar cu pana la 30%.
Dorian Tulitu, unul dintre asociatii de la Ferval Construct, spune ca termenul de finalizare a locuintelor este 1 martie 2009 si ca potentialii clienti îsi pot negocia contractele.
Dorian Tulitu, unul dintre asociatii de la Ferval Construct, spune ca termenul de finalizare a locuintelor este 1 martie 2009 si ca potentialii clienti îsi pot negocia contractele.
„Aplicarea noului Regulament al BNR va limita accesul la credite si, în acelasi timp, va limita accesul potentialilor clienti la locuinte.
Pentru a convinge potentialii clienti, trebuie gasite solutii creative", a explicat Adrian Preda, Chief Creative Partener la Tempo Advertising, la conferinta "Planificarea bugetului de publicitate", organizat recent la Craiova, de ARBOmedia (cea mai mare casa de vânzari independenta multimedia din Europa).
Apaterm nu se teme de concurenta Directorul general al societatii locale de distributie a apei calde si agentului termic, George Cubasa, ne-a declarat ca initiativa ministerului Mediului este un lucru bun si nu va conduce la scaderea numarului de clienti ai Apaterm.
evolutia incerta a cifrei de afaceri a companiilor, echilibrul economico-financiar precar si absenta planurilor de afaceri fundamentate.  Accent pe clientii vechi Raiffeisen Bank prefera firmele stabile financiar si nu acorda prea mare importanta la creditare IMM-urilor care nu sunt deja clienti ai bancii.
"Este o chestiune de respect fata de clienti. ... În prealabil, ofiterul de cont de la sediul central al IFN-ului (institutie financiara nebancara) Alpha Leasing a precizat ca acea informare catre clienti era doar prima, dupa care "noi trimitem actele aditionale la contract si fiecare contract se negociaza cu clientul.
"Cosmote continua sa ofere consumatorilor romani servicii de telefonie mobila relevente si competitive, o strategie rasplatita prin increderea acordata de peste 5,24 milioane de clienti rezidentiali si corporativi, cat inregistreaza baza noastra de utilizatori la finalul lunii septembrie 2008.
Pe de alta parte, a trebuit sa imbunatatim aspectul si sa facem masina atragatoare si pentru alte categorii de clienti. ... Masinile hibride reprezinta o provocare pentru ingineri, dar nu si pentru clienti, deoarece pretul de achizitie pe unitate ramane mare.
"Prin majorarea comisioanelor pentru operatiunile cu numerar si, concomitent, diminuarea comisioanelor pentru operatiunile fara numerar, incurajam orientarea catre 24 Banking sau catre alte variante alternative, mai avantajoase pentru clienti", a declarat directorul executiv al directie de dezvoltare afaceri si produse retail din cadrul BCR, Sorin Mititelu.
Alti asiguratori sustin ca resimt mai putin efectele deoarece au un portofoliu de clienti mai putin afectati de criza. ... În consecinta, majoritatea angajatorilor se vor concentra in 2009 pe pastrarea actualelor portofolii de clienti.
“Nu ducem lipsa de clienti. Pe luna organizam cate 3-4 petreceri pentru cei mici, iar preturile sunt pentru toate buzunarele”, a declarat pentru cotidianul “Replica” Eugenia Ludoi, de la Style Decor.
Potrivit dealerilor, locuri sunt suficiente pentru toti cei interesati, numai sa fie si clienti. ... O parte din acestia au "armonizat" programul de casare a masinilor vechi cu o campanie de reduceri de pret in speranta atragerii unui numar cat mai mare de clienti.
1" SRL au declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca de-a lungul anilor au avut sute de clienti, si nu doar din randul firmelor, ci si a sotilor doritori sa testeze fidelitatea partenerilor de viata.
google-analytics.com