Cautare

168 de rezultate pentru "otp banc" (4.32 secunde)
Familia bancilor care acorda credite imobiliare in franci elvetieni include OTP Bank, BRD si, mai recent, Raiffeisen Bank si Bancpost.
Pe segmentul pensiilor facultative, din cadrul pilonului III, CSSPP a autorizat fondul OTP Strateg, administrat de OTP Garancia Asigurari. (Andreea Stefan)
Ultima pe care BNR a avizat-o pentru normele proprii de creditare este OTP Bank.
Pe Pilonul III activeaza ING Asigurari de Viata (ING Clasic, ING Optim), Allianz-Tiriac Pensii (AZT Moderato, AZT Vivace), Aviva Asigurari de Viata (Pensia Mea), BCR Asigurari de Viata (BCR Prudent) si OTP Garancia Asigurari (OTP Strateg).Cristina CHICOS
OTP (institutie financiar-bancara din Ungaria, echivalenta CEC-ului romanesc), Eurobank (banca din Grecia proprietara bancii Banc Post), National Bank of Greece (banca greceasca proprietara a Bancii Romanesti), Raiffesien Bank (banca austriaca care a cumparat fosta Banca Agricola din Romania) si Dexia Bank (gigantica corporatie bancara europeana de origine franco-belgiana, avand active cifrate la nu mai putin de 450 miliarde de euro).
Mi-aduc aminte de celebrul banc si intalnirile repetate dintre urs si iepuras. ... In situatia asta, a reaparut un banc genial, din vremea lui Hitler si din vremea lui Stalin.
Chestia care a declansat deja un banc, in mediile politice, care suna cam asa: Intrebare: de de vrea Basescu sa plece pe mare daca pierde alegerile?
In ceea ce priveste privatizarea Banc Post, primul pas in acest sens a fost facut in 1999, cand General Electric Capital Corporation si Banco Portugues de Investimento au achizitionat 45% din actiunile bancii pentru 92,8 milioane de dolari.
La jumatatea anului trecut, Olteanu avea un cont curent in valoare de 50 de milioane de lei la Banc Post si 77 de milioane de lei plasate pe un card de credit deschis la Raiffeissen.
Intre un banc vechi si unul porcos, secretarul general al PSD a criticat puterea portocalie, atacurile sale evidentiindu-se la un moment dat si printr-o uimitoare cromatica...
Marean spune bancuri cu Geoana si Vantu Liderul PSD Bucuresti le-a spus marti membrilor Consiliului organizatiei un banc despre vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vantu: "Stiti care este cel mai bun banc cu Geoana si Vantu?
Mai bine va spun un banc, nu de alta, dar, in momentul de fata, este o mare concurenta intre bancurile cu Bula si cele cu Basescu.
Acest lucru va fi posibil din cauza faptului ca denominarea va fi pe o perioada relativ scurta, un an si jumatate, iar in tot acest timp, nimeni nu va controla micii agenti economici, care vor scumpi imediat preturile”, ne-a declarat Mariana Luca, manager Banc Post.
l Legea 289/2004 ar trebui sa puna capat unor asemenea practici l Am fost curiosi sa vedem si noi cum stau lucrurile din acest punct de vedere in bancile si in magazinele cu vinzari in rate din Satu Mare l Ne-am inceput raidul la sediul Banc Post din Piata Libertatii, unde am constatat ca toate dobinzile anuale efective sint afisate asa cum se cuvine, pe niste suporturi de plastic asezate pe masa la care clientii isi completeaza, de obicei, formularele l Aceeasi situatie am gasit-o si la Banca Romaneasca, unde DAE erau afisate pe un suport elegant, chiar la intrarea in institutie l si cei de la Banca Transilvania au gasit o solutie, cel putin de moment, afisind DAE pe avizierul de la intrarea in banca l La fel au procedat si cei de la Raiffeisen Bank si de la BCR, chiar daca simpla afisare la avizier pare, bineinteles, o solutie de moment l Directorii celor doua banci au confirmat faptul ca inca se mai lucreaza la calcule, deoarece DAE trebuie aplicate la un numar enorm de credite oferite de aceste banci si marea majoritate a acestor credite se acorda tinind cont de o sumedenie de conditii care influenteaza marimea dobinzilor l Am remarcat ca brosurile promotionale au ramas peste tot aceleasi, schimbarea, respectiv actualizarea lor fiind urmatorul pas pe care trebuie sa faca cei din conducerile bancilor l De aceleasi dificultati in stabilirea valorilor reale ale dobinzilor s-a plins si directorul comercial al BRD Satu Mare, Cristina Iordache, dorind sa motiveze lipsa totala a informatiilor afisate privind DAE l Domnia sa a insistat, totusi, asupra faptului ca fiecare client primeste cite un desfasurator tiparit, pe care sint cuprinse valorile reale ale dobinzilor, in momentul in care i se calculeaza ratele l O alta banca unde nu am gasit nicaieri afisate DAE este Eurom Bank, conducerea acesteia declarind ca nu acorda deloc credite pentru persoane fizice l in ceea ce priveste magazinele care isi vind produsele in rate, la Domo am gasit totul in ordine:
„Dobanda de 0% este insa valabila numai pentru plata produselor si serviciilor in magazin, nu si pentru ridicare de numerar“, a declarat Nicolae Ristea, director general Banc Post, sucursala Dolj.
Plata prin internet, conditionata de un card special Craiovenii care doresc sa plateasca prin internet trebuie sa fie posesorii unui cont bancar curent si a unui contract de Internet Banking cu Banc Post sau Banca Comerciala Romana.
A incheiat o colaborare cu BCR si BANC POST in acest sens si a postat pe portalul primariei un link de acces pentru contribuabilii care doreau o asemenea modalitate de plata.
Presedintele Banc Post, Mihai Bogza, declara recent ca reducerea dobanzii de referinta a BNR ar trebui sa afecteze in primul rand depozitele.
Interesant este faptul ca SMS-urile sunt baza conversatiei intre cei doi, iordanianul declarand ca a primit, pe telefonul mobil, chiar si un banc de doua pagini de la partener.
Pana la aceasta ora, la licitatia care-l va desemna pe viitorul proprietar al CEC-ului s-au inscris National Bank of Greece, Monte dei Paschi di Siena, Dexia Bank, EFG Eurobank, OTP Bank si Raiffeisen.
google-analytics.com