Cautare

975 de rezultate pentru "oficiul postal gruiu ilfov" (2.83 secunde)
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
Conducerea PSD Ilfov si-a vandut sediul din Bucuresti catre Institutul Ovidiu Sincai.
Prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat, joi, ca repetarea alegerilor in comuna Vidra, din judetul Ilfov, reprezinta o tentativa de frauda a PSD, spriinita de PNL si de BEC.
PSD Ilfov informeaza ca Gabriela Vranceanu Firea, sotia primarului din Voluntari si intrata de curand in partid, a fost desemnata oficial de conducerea organizatiei sa candideze pentru Senat in Colegiul 1 din circumscriptia nr.25 Ilfov.
Gruiu, 19.05.2014 ( Urmatoarea oprire a Caravanei PSD-UNPR-PC a fost la Gruiu. ... Am intalnit o multime de oameni care s-au declarat mandri sa fie reprezentati in Parlament de Gabriela Szabo, candidata noastra pentru postul de deputat in colegiul 4 Ilfov.
Conducerea Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor urmeaza sa fie responsabilitatea democrat-liberalului Petrut Cosmin Calin, in prezent consilier judetean, iar in fruntea Directiei Judetene de Sport este nominalizata Diana Busoi.
Stefan de 27 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - G. Jenel de 41 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - R. Tudor de 37 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - Z.
Daca diferentele de impozit pe venit sunt cuprinse intre 5 lei (50.000 de lei vechi) inclusiv si 150 de lei (1,5 milioane de lei vechi), vor fi restituite prin mandat postal.
Pentru imbunatatirea metodelor de lucru impotriva acestui fenomen, Ministerul Public (MP) si Oficiul danez de Inventii si Marci au lansat, ieri, un proiect de infratire, finantat de Phare cu aproximativ doua milioane de euro.Conform unui studiu realizat anul trecut de Congresul International Antipiraterie din Statele Unite, China si Rusia sunt tarile cu cel mai inalt grad de piraterie intelectuala.
Seful Biroului Anticoruptie Hunedoara, subcomisarul Virgil Suba, a declarat ca, pentru a nu-i aplica sanctiunea contraventionala prevazuta de lege, functionarul AND Arad a solicitat administratorului ca mita sa ii fie transferata on line la Oficiul Postal nr.
Documentului se depune in format hartie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
In Vrancea, PDL este cotat in sondajele USL la 13%, in Botosani cu 22%, Olt - 19%, Ilfov - 18%, Calarasi - 11%, Constanta - 11%. ... Cei din USL au anuntat ca au scoruri de peste 50% si in Bacau, Ilfov, Neamt, Galati, Brasov.
Dan Voiculescu a fost transportat de la IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde va ramane cel mai probabil cel putin 21 de zile, apoi fie va fi transferat la Jilava, fie va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa la Rahova.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov.
Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Mai multe perchezitii au avut loc joi dimineata in Capitala si in judetul Ilfov. ... De asemenea, s-au facut perchezitii in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov. ... 120 de perchezitii au avut loc joi in Bucuresti si Ilfov.
Ilfov, pasagera in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si unsprezece raniti usor, respectiv B. ... Ilfov, pasager in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, L.
Problemele cu privire la programul Renta Viagera, datorate unor situatii neprevazute de legislatie si sesizate de Oficiul National de Renta Viagera Agricola (ONRVA), incep sa-si gaseasca rezolvarea.
Anchetatorii au supravegheat mai bine de doua luni doi darabaneni care colectau tigari din localitatile invecinate orasului, pe care le trimiteau apoi, prin colet postal, catre persoane din Bucuresti si Brasov, care comercializau marfa. ... de 29 de ani, la oficiul postal Darabani.
google-analytics.com