Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (2.97 secunde)
Conform situatiei intocmite de conducerea institutiei, exista localitati care se pot mindri cu un numar mic de someri, in timp ce altele se afla la polul opus la acest capitol.
Angajatorii trebuie sa foloseasca transmiterea electronica, iar pina la ora actuala au facut acest lucru doar 2.000 de firme, desi au luat parola necesara pentru efectuarea acestei operatiuni un numar de 5.000.
  Societati care nu achita contributiile Directoarea Ciutan sustine ca în Dolj exista agenti economici care într-o luna au un anumit numar de declaratii depuse la Casa de Pensii, iar luna urmatoare au depus un numar mult mai mic de declaratii, pentru a reveni la cifra reala (conform numarului de salariati) în a treia luna.
"Conform legislatiei actuale un sindicat putea obtine reprezentativitate la nivel de unitate pe baza unei treimi din numarul de angajti, ceea ce insemna practic ca trebuia sa aiba un numar de membri cel putin egal cu 30% din numarul salariatilor la nivelul unitatii.
Activitatea sanitara-veterinara desfasurata, in perioada 11-17 august a.c., de Serviciile si Birourile din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta, s-a concretizat printr-un numar de 264 controale.
Potrivit ARIS, domeniile care au atras si in acest an cel mai mare numar de proiecte de investitii au ramas industria auto si de componente auto, industria materialelor de constructii - avand in vedere boomul inregistrat in sectorul imobiliar -, domeniul IT, industria electronica, industria lemnului, sectorul energiei neconventionale si cel al serviciilor.
Compania Romarm Bucuresti va mentine anul viitor un numar mediu maxim de 1.200 angajati care sa asigure intretinerea si paza unitatilor pana la privatizare, cu 300 de persoane mai putin decat in 2008, in timp ce Avioane Craiova isi va pastra actuala schema de personal, care include 100 de salariati.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Apareau blocaje financiare la nivelul firmelor, dobanzile bancare incepusera sa o ia razna atat la creditele pentru populatie, cat si la cele pentru societati, iar in octombrie 2008 au aparut primii disponibilizati, 162 la numar.
Criza economica a lovit crunt transporturile maritime internationale, un mare numar de nave au fost trase pe dreapta, in conservare, si un mare numar de navigatori si-au pierdut slujbele.
'Maine colegii de la Cotidianul vor lucra pentru ultimul numar al ziarului.
Investitii de peste 150 de milioane de euro intr-un numar de mai mult de 30 de proiecte vor fi lansate in premiera si in exclusivitate la tIMOn tIMOn are cea mai buna oferta de pe piata din punct de vedere al preturilor, cat si al suprafetelor locuintelor Intr-un moment de relansare a constructiilor noi din Romania, Targul Imobiliar National - tIMOn gazduieste o oferta de locuinte noi a caror valoare de piata depaseste 1 miliard de euro.
Cu adevarat, intr-un climat, am spune, de normalitate, acest nou numar confirma inteligenta breslei jurnalistilor profesionisti, generatoare de atitudini constructive, din ce in ce mai puternica si vizibil mai solidara. ... Si, asa cum am obisnuit - spunem noi - cititorul, vocile tinere ne insotesc si in acest numar.
De la 1 octombrie, la apelarea unui numar in vechiul format, utilizatorii vor fi anuntati ca numarul nu exista. Abonatii furnizorilor de servicii de telefonie fixa vor putea fi apelati doar prin formarea intregului numar national de 10 cifre (prefix + numar local), pentru toate apelurile locale sau nationale.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS.
Te suna des cu numar ascuns?
Aparent, aceasta nu ar mai trebui sa constituie o problema tinand cont ca este un sistem de operare vechi de 12 ani, insa exista un numar foarte mare de utilizatori care inca folosesc Windows XP.
intre primele rezultate ale motoarelor de cautare, ceea ce va conduce la un numar mai mare de vizitatori pe site-ului dvs si in continuare la un numar mai mare de clienti. ... Printre metode se numara si spamul pe site-uri de comunitate care au un numar mare de vizitatori.
google-analytics.com