Cautare

3233 de rezultate pentru "numar deranjamente" (3.85 secunde)
"De noile proceduri va beneficia un numar de 1,6 milioane de pensionari, ceea ce reprezinta aproximativ 23% din numarul pensionarilor din categoria mentionata mai sus, iar cresterea medie a pensiilor va fi de 14-15%.
Ieri, la iesirea din sediul de campanie, Traian Basescu a declarat, din autoturismul personal, ca parlamentarii care au votat hotararea privind referendumul privind demiterea sa sunt parte "a acelui lot de 322, care va deveni un numar rau pentru Romania", referindu-se la numarul celor care au votat suspendarea sa.
Liberi sa voteze In replica la acuzatiile democratilor, Adrian Cioroianu a precizat ca nimic din ceea ce cade in sarcina MAE privind organizarea referendumului nu are conotatii politice, precizand ca ii incurajeaza pe romanii din strainatate sa vina in numar cat mai mare la vot.
Datele venite de la Bucuresti in privinta sentintelor pronuntate arata ca pedepsele nu sunt disuasive si ca exista un numar foarte ridicat de suspendari ale pedepselor pronuntate in cazuri de coruptie la nivel inalt.
Pe data de 31 iulie a.c., Consiliul Local Navodari s-a intrunit in sedinta, pe ordinea de zi fiind inscrise un numar de 24 de proiecte de hotarari.
Copiii (in numar de 230), dar mai ales parintii (veniti ieri la gradinita in numar mare) au primit cu emotie si bucurie vestea.
Biroul Electoral Central si birourile electorale judetene vor fi reactivate si se va infiinta cate o sectie de votare la un numar de 500-2.000 de alegatori. ... Fiecare stat membru dispune de un numar fix de locuri, maximum 99 si minimum 5.
Biroul Electoral Central si birourile electorale judetene vor fi reactivate si se va infiinta cate o sectie de votare la un numar de 500-2.000 de alegatori. ... Fiecare stat membru dispune de un numar fix de locuri, maximum 99 si minimum 5.
La acest numar au fost adaugate, dupa ziua votarii, peste 88.000 de persoane, omise initial din liste, astfel incat lista pentru referendum a cuprins, in final, un numar de 18.301.309 de cetateni cu
Dupa ce PNL Galati a infiintat o organizatie muncitoreasca al carei coordonator este fostul lider de sindicat al Combinatului, Maricel Oancea, consilierul local PC, Picu Apostol Roman, a anuntat ca va transmite o adresa scrisa lui Lakshmi Mittal prin care ii va atrage atentia ca siderurgistii au datorii din cauza salariilor mici pe care le primesc Nu mai este o noutate ca, o data la patru ani, in preajma alegerilor, politicienii incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a atrage voturile siderurgistilor, al caror numar nu este deloc neglijabil, mai ales daca tinem cont si de membrii familiilor lor.
Fiecare circumscriptie electorala are in componenta un anumit numar de colegii uninominale, echivalente cu numarul de mandate de deputati sau senatori repartizate pentru judetul respectiv.
Drept pentru care, numere intre 0 si 9 au fost introduse in urna Loteriei Nationale, iar Mihaela Radulescu a extras primul numar "castigator": ... Odata extras acest numar, restul castigatorilor pana la 1.000 au fost desemnati prin adunarea repetata cu 17 la acesta.
Geoana a spus, intr-o conferinta de presa, ca este optimist in ceea ce priveste rezultatul alegerilor locale, aratand ca, potrivit sondajelor de opinie, PSD va obtine cel mai mare numar de presedinti de Consilii judetene si primari."A fost facut un sondaj de opinie pe intreaga tara, iar in urma rezultatelor stiu sigur ca vom obtine cel mai mare numar de primari si presedinti de consilii judetene din Romania.
El a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, evidenta sectiilor de votare din Sectorul 6, unde, potrivit afirmatiilor sale, din 228 de sectii un numar de 147, adica 64%, au ca presedinti persoane care lucreaza in servicii subordonate direct sau indirect Primariei.
Numar mare de voturi anulate Social-democratii galateni au obtinut cel mai mare numar de mandate in viitorul consiliu local, dupa ce au primit 26,2% dintre cele 91.094 de voturi valabil exprimate.
Numar imens de voturi anulate in orasul nostru atat la alegerile pentru functia de primar, cat si la cele pentru Consiliul Local. ... "Este un numar foarte mare de voturi anulate.
De asemenea, la Baraganu a iesit invingator la numar de voturi Constantin Bentea (PSD), cu 623 voturi, la Albesti candidatul PDL Gheorghe Moldovan, cu 1.190 voturi - in vreme ce fostul primar, Marian Gascan (PSD) a obtinut doar 849 de voturi -, la Harsova, Tudor Nadrag (PDL), cu 3.177 voturi, in defavoarea contra-candidatului sau de la PSD, Ionel Gae, care a primit 1.186 de voturi, iar la Tuzla, Constantin Micu (PSD), care a obtinut 1.667 voturi, in vreme ce candidatul PNL, Marin Saracila a numarat 1.605 voturi.
Al doilea grup de consilieri locali, ca numar, este cel al PD-L, din care fac parte Cosmin Paun si Dobrea Victor (aflati la al doilea mandat), Petre Alexe, Ion Dumitru, Olaru Constantin, Radu Gheorghe si Trif Nicolae Viorel.
Al doilea grup de consilieri locali, ca numar, este cel al PD-L, din care fac parte Cosmin Paun si Dobrea Victor (aflati la al doilea mandat), Petre Alexe, Ion Dumitru, Olaru Constantin, Radu Gheorghe si Trif Nicolae Viorel.
Participantii, 337 la numar, au afisat pancarte pe care era scris "Noi suntem partidul", "Nu suntem tradatori", "Nu ne este frica", "NU excluderilor abuzive" si "Nu vrem functii, vrem respectarea statutului".
google-analytics.com